@Migdalove może masz w domu kurkume, taką w proszku ? ona też ma właściwości przeciwbakteryjne i przeciwwirusowe.A z takich gorzej dostępnych rzeczy, ale naturalnych to super jest olejek z oregano, jest jak naturalny antybiotyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas się nie sprawdza, może kijowy żwirek.Zwirki do kota super chlonią wilgoć . Zdrówka życzę i leć na betę
No to chyba za suche powietrze Ci nie grozi ;p
Smacznego ;-)
Moze po prostu za wcześnie na test?
Dziś lub jutro powinnam dostać. Dupka wzięłam ostatniego w piątek.Eklerka a kiedy termin ? I kiedy progesteron odstawilas?
O kurkumę mam! A oregano nie nawidzę pod jakąkolwiek postacią, słyszałam dzisiaj w PNŚ o cudownych właściwościach. Moim zdaniem jedyna roślina, która jest naprawdę cudowna to konopie, ale propagandy tyle w Polsce, że nawet ciężko u lekarza o receptę. Teraz nam się skończył i żałuję, mieliśmy syrop konopny, no genialny, mam maść konopną na bóle i też jest świetna. Boska roślina a tak linczowana.@Migdalove może masz w domu kurkume, taką w proszku ? ona też ma właściwości przeciwbakteryjne i przeciwwirusowe.A z takich gorzej dostępnych rzeczy, ale naturalnych to super jest olejek z oregano, jest jak naturalny antybiotyk.
Oo powiesz coś więcej na ten temat? U nas jeśli chodzi o teren to jest dość podmokły, nisko osadzony dom, wszystko spływa pod dom jak deszcz mocno popada.Migdalove zanim zrobicie elewacje musicie pomyśleć nad odwodnieniem
Moja siostra miała problem z grzybki na scianie, kupiła pochłaniacz wilgoci, wcale nie jakiś wypasiony i po pierwszej nocy zebrał się w nim ponad litr wody aż trudno było mi w to uwierzyć. Z czasem było coraz mniej tej wody no i grzyb na ścianie już nie wyłazi.Ale za to przez tą wilgoć robi się grzyb, niby myjemy ścianami tymi specifikami ale dalej wyłazi jak tylko deszcz popada, a teraz jak wróciła plusowa temperatura to dramat jest.
O widzisz, no właśnie ja tak zbieram się i zbieram, czytam opinię i już głupieje. Ale spróbować trzeba. Najgorsze, że w naszym pokoju najgorzej, bo z tej strony zawsze najczęściej pada. A wiesz może jaki to był pochłaniacz? Gdzie go kupiła?Moja siostra miała problem z grzybki na scianie, kupiła pochłaniacz wilgoci, wcale nie jakiś wypasiony i po pierwszej nocy zebrał się w nim ponad litr wody aż trudno było mi w to uwierzyć. Z czasem było coraz mniej tej wody no i grzyb na ścianie już nie wyłazi.
Ja też słyszałam o tych właściwościach konopi i podobno olej z nich ma super właściwości. Ja przez tą borelioze to tyle różnych naturalnych metod i ziół przerobiłam, że w rodzinie się śmieją, że zielarką mogę być nawet dzisiaj brat do mnie dzwonił, bo dostał listę badań od lekarza i chciał się dowiedzieć, co to za badania z krwi, bo w tej kwestii też siłą rzeczy się podszkoliłamO kurkumę mam! A oregano nie nawidzę pod jakąkolwiek postacią, słyszałam dzisiaj w PNŚ o cudownych właściwościach. Moim zdaniem jedyna roślina, która jest naprawdę cudowna to konopie, ale propagandy tyle w Polsce, że nawet ciężko u lekarza o receptę. Teraz nam się skończył i żałuję, mieliśmy syrop konopny, no genialny, mam maść konopną na bóle i też jest świetna. Boska roślina a tak linczowana.