reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Migdalove może masz w domu kurkume, taką w proszku ? ona też ma właściwości przeciwbakteryjne i przeciwwirusowe.A z takich gorzej dostępnych rzeczy, ale naturalnych to super jest olejek z oregano, jest jak naturalny antybiotyk.

reklama
@Migdalove może masz w domu kurkume, taką w proszku ? ona też ma właściwości przeciwbakteryjne i przeciwwirusowe.A z takich gorzej dostępnych rzeczy, ale naturalnych to super jest olejek z oregano, jest jak naturalny antybiotyk.
O kurkumę mam! :D A oregano nie nawidzę pod jakąkolwiek postacią, słyszałam dzisiaj w PNŚ o cudownych właściwościach. Moim zdaniem jedyna roślina, która jest naprawdę cudowna to konopie, ale propagandy tyle w Polsce, że nawet ciężko u lekarza o receptę. Teraz nam się skończył i żałuję, mieliśmy syrop konopny, no genialny, mam maść konopną na bóle i też jest świetna. :) Boska roślina a tak linczowana.

Ale za to przez tą wilgoć robi się grzyb, niby myjemy ścianami tymi specifikami ale dalej wyłazi jak tylko deszcz popada, a teraz jak wróciła plusowa temperatura to dramat jest.
Moja siostra miała problem z grzybki na scianie, kupiła pochłaniacz wilgoci, wcale nie jakiś wypasiony i po pierwszej nocy zebrał się w nim ponad litr wody:szok: aż trudno było mi w to uwierzyć. Z czasem było coraz mniej tej wody no i grzyb na ścianie już nie wyłazi.

Moja siostra miała problem z grzybki na scianie, kupiła pochłaniacz wilgoci, wcale nie jakiś wypasiony i po pierwszej nocy zebrał się w nim ponad litr wody:szok: aż trudno było mi w to uwierzyć. Z czasem było coraz mniej tej wody no i grzyb na ścianie już nie wyłazi.
O widzisz, no właśnie ja tak zbieram się i zbieram, czytam opinię i już głupieje. Ale spróbować trzeba. Najgorsze, że w naszym pokoju najgorzej, bo z tej strony zawsze najczęściej pada. A wiesz może jaki to był pochłaniacz? Gdzie go kupiła?

reklama
O kurkumę mam! :D A oregano nie nawidzę pod jakąkolwiek postacią, słyszałam dzisiaj w PNŚ o cudownych właściwościach. Moim zdaniem jedyna roślina, która jest naprawdę cudowna to konopie, ale propagandy tyle w Polsce, że nawet ciężko u lekarza o receptę. Teraz nam się skończył i żałuję, mieliśmy syrop konopny, no genialny, mam maść konopną na bóle i też jest świetna. :) Boska roślina a tak linczowana.
Ja też słyszałam o tych właściwościach konopi i podobno olej z nich ma super właściwości. Ja przez tą borelioze to tyle różnych naturalnych metod i ziół przerobiłam, że w rodzinie się śmieją, że zielarką mogę być :-D nawet dzisiaj brat do mnie dzwonił, bo dostał listę badań od lekarza i chciał się dowiedzieć, co to za badania z krwi, bo w tej kwestii też siłą rzeczy się podszkoliłam:-p

Do góry