reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny powiedzcie mi, czy dobrze rozumuje - bo widzę tu troche tej różowej gąbeczki - moze jeszcze mam mało tego hcg by pokazało druga kreseczkę. Jak patrzyłam na testach owu to na tych najciemniejszych doszło do końca z tym różem. [emoji848][emoji848][emoji848]

IMG_2543.JPG

Już staram się sobie cokolwiek wymyślić by jednak podtrzymać te nadzieje na fasolkę.

Załączniki

• IMG_2543.JPG
    IMG_2543.JPG
    251,2 KB · Wyświetleń: 309
Ważne że córcia zadowolona z urodzin :* czyli startujemy razem, ja termin @ mam na 15-16.10. w październiku zaciążymy, czuje to w kościach ;)

No pewnie w kupie siła [emoji23]

Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owulacyjne? U mnie dzisiaj 9dc, temp 36,9 a test z minimalną delikatną kreseczką więc jeszcze trochę do płodnych. Przy moich ok30dnuowych cyklach to jak fal start [emoji23]

No pewnie w kupie siła [emoji23]

Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owulacyjne? U mnie dzisiaj 9dc, temp 36,9 a test z minimalną delikatną kreseczką więc jeszcze trochę do płodnych. Przy moich ok30dnuowych cyklach to jak fal start [emoji23]
Ja niestety nie pomogę bo nie mierze temperatury. Chociaż coraz bardziej się przekonuje żeby zacząć. Też mam cykle 30 dniowe.

reklama
Do góry