Betii35
Fanka BB :)
Oj niedobra @..Przyszła wczoraj a już myślałam że coś będzie bo się spóźniała ... No trudno nowy cykl nowe nadzieje
A jak minęły urodzinki ? Jak córka i jej zdrówko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj niedobra @..Przyszła wczoraj a już myślałam że coś będzie bo się spóźniała ... No trudno nowy cykl nowe nadzieje
Fajnie było dzieci się pobawiły. Właściwie tylko była córką od siostry bo reszta się bała . Catering też dopisał dziś na 12 do lekarza idziemy. Ciągle ja to boli ale gorączki już takiej wysokiej nie maOj niedobra @..
A jak minęły urodzinki ? Jak córka i jej zdrówko.
Kurcze, szkoda, że @ przyszła. Trzymam kciuki za ten cykl! [emoji813] Oczywiście zmieniłam w tabelce.Migdalove zmień mi w tabelce następny okres 18.10
Ja na 17. Przyłączam się do Was. Przygarniecie?Ważne że córcia zadowolona z urodzin :* czyli startujemy razem, ja termin @ mam na 15-16.10. w październiku zaciążymy, czuje to w kościach
Ja niestety nie pomogę bo nie mierze temperatury. Chociaż coraz bardziej się przekonuje żeby zacząć. Też mam cykle 30 dniowe.No pewnie w kupie siła [emoji23]
Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owulacyjne? U mnie dzisiaj 9dc, temp 36,9 a test z minimalną delikatną kreseczką więc jeszcze trochę do płodnych. Przy moich ok30dnuowych cyklach to jak fal start [emoji23]
Ja niestety nie pomogę bo nie mierze temperatury. Chociaż coraz bardziej się przekonuje żeby zacząć. Też mam cykle 30 dniowe.
[emoji173]️Ważne że córcia zadowolona z urodzin :* czyli startujemy razem, ja termin @ mam na 15-16.10. w październiku zaciążymy, czuje to w kościach