reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czesc staraczki, nie bylo mnie na forum hmm od straty coreczki w kwietniu wiec to juz pol roku. Moze ktos mnie pamieta. Po stracie bylam u dr Debskiego, zalecil odczekac 3 mies a potem ciaza tylko na acardzie i luteinie bo wszytkie badania wyszlu w normie. W czerwcu mialam ciaze biichemiczna, juz 2 w zyciu a w lipcu zaszlam w kolejna. Obecnie 8tyd i wszystko jak narazie ok. Termin tym razem na 11 maja. Jesli poronie bedzie to moja 7 strata :(
Jasne, że Cię pamiętam:) i powiem Ci, że ostatnio nawet o Tobie pomyślałam. Nawet nie wiem czemu. Jakoś utkwilas mi w głowie i ta cała przykra sytuacja. Mam nadzieję, że w Twoim przypadku limit nieszczęść został wyczerpany. Trzymam za to mocno kciuki:tak: dużo zdrówka dla Ciebie i fasolci:tak:

reklama
Czesc staraczki, nie bylo mnie na forum hmm od straty coreczki w kwietniu wiec to juz pol roku. Moze ktos mnie pamieta. Po stracie bylam u dr Debskiego, zalecil odczekac 3 mies a potem ciaza tylko na acardzie i luteinie bo wszytkie badania wyszlu w normie. W czerwcu mialam ciaze biichemiczna, juz 2 w zyciu a w lipcu zaszlam w kolejna. Obecnie 8tyd i wszystko jak narazie ok. Termin tym razem na 11 maja. Jesli poronie bedzie to moja 7 strata :(
Witaj Kari a nie dostałaś. Żadnej heparyny ? Badales mutacje Mthfr. Ja też na tym etapie ciąży jestem . A w maju poronienie miałam .

Witaj Kari a nie dostałaś. Żadnej heparyny ? Badales mutacje Mthfr. Ja też na tym etapie ciąży jestem . A w maju poronienie miałam .
Kasia a ty co dostałaś za leki przy tej ciąży po poronieniu? Mój lekarz bez badań chce dać heparyne w razie czego, ale zastanawiam się czy ona może też mieć jakieś negatywne skutki...
Na koncie mam jedno poronienie zatrzymane to była moja pierwsza ciąża

O jejku... przykra historia:( bądź silna- teraz musi być dobrze !❤️

Dziewczyny... a czy któraś z Was bierze lub słyszała o Prenafolin + dha ? Czym się różni od Prenatal uno? Ktore lepsze jeśli chodzi o skład?

Od rana temp. 37,08 ale czuje chorobę i przed to rośnie temp. Wstałam tez o 5 do wc z młodym, wiec nie wiem czy temp w te 2 h nie opadła czy co....

Test nadal biały. @ na jutro choc druga apka pokazuje na 27.09 wiec zobaczymy.

U mnie od rana też temperatura Ale przeziebieniowa..katar męczy i jakieś złe samopoczucie.
13 dc u mnie. Mily wieczór wczoraj mieliśmy ❤ szkoda że dziś czuje się do bani.
A wiatry takie wieja u mnie że jak szłam do pracy to głowę urywało
Miłego dnia dziewczynki.
I jesień przyszła ♤♧

Dziewczyny czy ktoras w ciazy tez zmaga sie ze stanami zapalnymi pochwy ?
Ja juz dwa razy mialam i chyba znow mnie bierze, a to dopiero 18.5 tyg ...
Juz nie wspolzyje nie nosze stringow nie chodze na basen...

reklama
Hej dziewczyny!
U mnie dzisiaj 22 dc. Temperatura jeszcze w fazie wysokich, ale i tak czuję, że nic z tego. Pewnie nawet testu nie zdążę zrobić jak to ostatnio bywa;) przynajmniej jest oszczędność ;) jedyny i wątpliwy pozytyw tej sytuacji;)
@martoosia04 ja mam okres na 28 września;) Trzymam kciuki za Ciebie i oby to nie była temperatura z przeziebienia;)

Do góry