Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ciazy mozna ??Ja też miałam problemy z tym w ciąży.. co chwile coś.
Teraz też częste infekcje. Kora dębowa w domu to podstawa i robię nasiadowki jak kurka
Ja w ciazy tez ciagle mialam jakies infekcje, nasiadowki z kory debu, z rumianku nie działały na mnie zupelnie, jedynie takie z roztworu octu jabłkowego.A w ciazy mozna ??
Ja w poprzedniej nie mialam ani razu a teraz co chwile. Bardzo sie tym martwie... czy mialyscie jakies negatywne skutki ? Skracajaca sie szyjka lub przedwczesny porod ?
Czyli @ przyszla? [emoji17]Migdalove zmień mi w tabelce następny okres 18.10
Przyszła wczoraj a już myślałam że coś będzie bo się spóźniała ... No trudno nowy cykl nowe nadziejeCzyli @ przyszla? [emoji17]
Migdalove zmień mi w tabelce następny okres 18.10
Niestety a nawet się nie czułam okresowo. Nawet brzuch nie boli. Chociaż łagodnie się @ ze mną w tym cyklu obeszłaOjej :/ @ na pokładzie?
Niestety a nawet się nie czułam okresowo. Nawet brzuch nie boli. Chociaż łagodnie się @ ze mną w tym cyklu obeszła