reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Martosia ale ty masz piękne długie włosy na zdjęciu profilowym <3 nigdy nie udało mi się takich długich zapuścić

reklama
Kasiula222 mialam wiekszosc mozliwych badan i wszystkie wyszly w normie. Mam mutacje mthfr ale w heterozygocie co oznacza ze prawdopodobnie nie maja zadnego wplywu na poronienia. Wszyscy lekarze odmowili mi tez heparyny. Znalazlam jednego w Londynie ktory zgodzil sie ja wprowadzic na wszelki wypadek pp tylu poronieniach bo 6 poronien mialam z rzedu wiec to na pewno nie jest przypadek. W obecnej ciazy od poczatku jestem na metylach, heparynie, acardzie i luteinie.
Dzis mam plamienia, weekend mialam straszny dziewczyny, takich nerwow nie mialam w zyciu, prawie stracilam przytomnosc, cala sie trzeslam i krzyczalam w nieboglosy... zmarla bardzo bliska mi osoba. Musialam jechac do szpitala po cos na uspokojenie, nawet tego nie pamietam co sie ze mna dzialo. Lekarz stwierdzil ze najwazniejsze na ten moment pomoc mi sie uspokoic (ten stan trwal caly weekend i nie moglam dojsc do siebie). Dzis rano wstalam i mam plamienia wirc jestem w gotowosci, narazie staram sie nie panikowac... lezec odpoczywac, jak sie nasili to oczywiscie lekarz. Myslicie ze moze to byc od tego stresu i ze moze byc jeszcze ok? [emoji20]

Martosia ale ty masz piękne długie włosy na zdjęciu profilowym <3 nigdy nie udało mi się takich długich zapuścić

Bardzo rzadko podcinam, bo miałam fazę że chce mega długie włosy, ale teraz jak byłam u fryzjera to mi podcięła i mam krótsze znacznie. Takie już nie za piersi ale do piersi. Od razu lżej mi.

Kasiula222 mialam wiekszosc mozliwych badan i wszystkie wyszly w normie. Mam mutacje mthfr ale w heterozygocie co oznacza ze prawdopodobnie nie maja zadnego wplywu na poronienia. Wszyscy lekarze odmowili mi tez heparyny. Znalazlam jednego w Londynie ktory zgodzil sie ja wprowadzic na wszelki wypadek pp tylu poronieniach bo 6 poronien mialam z rzedu wiec to na pewno nie jest przypadek. W obecnej ciazy od poczatku jestem na metylach, heparynie, acardzie i luteinie.
Dzis mam plamienia, weekend mialam straszny dziewczyny, takich nerwow nie mialam w zyciu, prawie stracilam przytomnosc, cala sie trzeslam i krzyczalam w nieboglosy... zmarla bardzo bliska mi osoba. Musialam jechac do szpitala po cos na uspokojenie, nawet tego nie pamietam co sie ze mna dzialo. Lekarz stwierdzil ze najwazniejsze na ten moment pomoc mi sie uspokoic (ten stan trwal caly weekend i nie moglam dojsc do siebie). Dzis rano wstalam i mam plamienia wirc jestem w gotowosci, narazie staram sie nie panikowac... lezec odpoczywac, jak sie nasili to oczywiscie lekarz. Myslicie ze moze to byc od tego stresu i ze moze byc jeszcze ok? [emoji20]
Oczywiscie, że to moze być ze stresu i może być jeszcze dobrze !
Kari czy ty chodzisz na jakas terapie ? Przepraszam, ze pytam ale ty nie masz nerwicy ?

No pewnie w kupie siła [emoji23]

Dziewczyny od którego dnia cyklu robicie testy owulacyjne? U mnie dzisiaj 9dc, temp 36,9 a test z minimalną delikatną kreseczką więc jeszcze trochę do płodnych. Przy moich ok30dnuowych cyklach to jak fal start [emoji23]
No mniej więcej od 10 ja robię:) bo zazwyczaj mam 27,28 dniowe cykle

Bardzo rzadko podcinam, bo miałam fazę że chce mega długie włosy, ale teraz jak byłam u fryzjera to mi podcięła i mam krótsze znacznie. Takie już nie za piersi ale do piersi. Od razu lżej mi.
Ja nigdy nie miałam mega długich włosów - teraz najdłuższe to do stanika, ale kusi mnie ściąć do ramion uwielbiam takie krótsze, choć zawsze marzyłam by mieć długie do pasa ❤️ No ale nie jestem w stanie zapuścić, bo mnie strasznie denerwują moje włosy z natury są kręcone a ja nienawidzę jak mi się puszą na deszcz :( a od jakiegoś czasu prostuje kreatynowo i mam cudne prosciuchne, ale i tak chce ściąć ;)

Załączniki

• 3D073DAC-5447-4A12-818F-88706E4598C4.jpeg
    3D073DAC-5447-4A12-818F-88706E4598C4.jpeg
    204,6 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry