D
Deleted member 182168
Gość
Dziewczynki wczoraj mnie tak kuło w podbrzuszu chyba wczoraj miałam owu ale ostatnie [emoji173]️ były w czwartek myślicie ze jak w pon lub wtorek będą [emoji178] to jest szansa??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki wczoraj mnie tak kuło w podbrzuszu chyba wczoraj miałam owu ale ostatnie [emoji173]️ były w czwartek myślicie ze jak w pon lub wtorek będą [emoji178] to jest szansa??
W pierwszej i drugiej ciąży (prawie 5 i 6 lat temu, już połowę rzeczy nie pamiętam) to sutki swędzące, i było mi bardzo zimno co było dziwne bo już były upały (koniec czerwca i początek lipca) musiałam bluzę zakładać. Ból jak na okres, pamiętam że w dniu obrony licencjatu co chwila biegałam do lazienki patrzeć czy przyszła @ bo był jeden dzień spóźnienia. I w tym dniu test wyszedł pozytywnie. Mdłości dopiero ok 6tyg.Do dziewczyn co już zafasolkowały jakie były wasze pierwsze objawy ciąży
Zawsze możecie poprawić [emoji6]Dziewczynki wczoraj mnie tak kuło w podbrzuszu chyba wczoraj miałam owu ale ostatnie [emoji173]️ były w czwartek myślicie ze jak w pon lub wtorek będą [emoji178] to jest szansa??
Pierwszym objawem były piersi, sutki bardziej wrażliwe, piersi pełniejsze lekko bolące, do tego agresor jak przed @, czułam się też trochę jakby mnie przeziębienie brało.
Oby nieDziewczynki wczoraj mnie tak kuło w podbrzuszu chyba wczoraj miałam owu ale ostatnie [emoji173]️ były w czwartek myślicie ze jak w pon lub wtorek będą [emoji178] to jest szansa??
Po pierwsze samo klucie w podbrzuszu to zaden pewnik ani oznaka owulacji.Dziewczynki wczoraj mnie tak kuło w podbrzuszu chyba wczoraj miałam owu ale ostatnie [emoji173]️ były w czwartek myślicie ze jak w pon lub wtorek będą [emoji178] to jest szansa??
Jeżeli owu już była, a seks będzie po owulacji to raczej szansę są małe ale może od czwartku coś tam przetrwało do soboty kup sobie testy owulacyjne i będziesz miała pogląd kiedy owu u ciebie występujeDziewczynki wczoraj mnie tak kuło w podbrzuszu chyba wczoraj miałam owu ale ostatnie [emoji173]️ były w czwartek myślicie ze jak w pon lub wtorek będą [emoji178] to jest szansa??
Jeżeli owu już była, a seks będzie po owulacji to raczej szansę są małe [emoji6] ale może od czwartku coś tam przetrwało do soboty [emoji6] kup sobie testy owulacyjne i będziesz miała pogląd kiedy owu u ciebie występuje
Czesc staraczki, nie bylo mnie na forum hmm od straty coreczki w kwietniu wiec to juz pol roku. Moze ktos mnie pamieta. Po stracie bylam u dr Debskiego, zalecil odczekac 3 mies a potem ciaza tylko na acardzie i luteinie bo wszytkie badania wyszlu w normie. W czerwcu mialam ciaze biichemiczna, juz 2 w zyciu a w lipcu zaszlam w kolejna. Obecnie 8tyd i wszystko jak narazie ok. Termin tym razem na 11 maja. Jesli poronie bedzie to moja 7 strata