reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Witam się w 26dc. Czekam cierpliwie na @. Nie odzywam się bo w sumie to nie mam co pisać, ale czytam cały czas.
Gratuluję wszystkim dziewczynom,które ujrzały dwie kreseczki a za wszystkie, które testują w najbliższym czasie trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110]
@Sesil doskonale Cię rozumiem, bo u nas ta sama sytuacja. Z tym, że mąż jak narazie zrobił tylko jedno badanie nasienia i badania hormonalne i niestety fsh powyżej normy i testosteron obniżony[emoji20] W piątek ma wizyte u urloga. Wiem co przeżywasz.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Też łudziłam się że to pewnie pomyłka i drugie badanie wyjdzie w porządku :( nie mam siły ale próbuje być twarda przed mężem bo wiem że jego toteż strasznie gryzie.... Mam nadzieję że to tylko jakaś niedrożność czy coś bo jakoś in vitro do mnie nie przemawia.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też łudziłam się że to pewnie pomyłka i drugie badanie wyjdzie w porządku :( nie mam siły ale próbuje być twarda przed mężem bo wiem że jego toteż strasznie gryzie.... Mam nadzieję że to tylko jakaś niedrożność czy coś bo jakoś in vitro do mnie nie przemawia.

@Sesil a umówiliście się na USG jąder? Może jakieś żylaki,które można usunąć? Znajdźcie jakiegoś dobrego androloga i walczcie!

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Cudowna wiadomość!!!!! Trzymam kciuki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Boże jak się Kochana cieszę !

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

@Sesil a umówiliście się na USG jąder? Może jakieś żylaki,które można usunąć? Znajdźcie jakiegoś dobrego androloga i walczcie!

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteśmy do niedzieli na urlopie, wyniki dotarły wczoraj mailem.
Mąż od razu w poniedziałek idzie na badanie hormonów i po skierowanie do androloga i urologa, na szczęście jest honorowym dawcą krwi więc mamy nadzieję że obejdzie się bez kolejek.

Obawiam się jednak najgorszego, teraz też się łudziłam gdy czekaliśmy na powtórne wyniki i jak widać nie potrzebnie.
@jeszcze nie ma, dwa dni temu odstawiłam luteinę, dzisiaj mam 32 dc. Ale też już sie nie łudzę.....

Dzieki dziewczyny... ci idioci doprowadzili do tego ze odstawilam leki na podtrzymanie i zaczelam brac diazeoam na uspokojenie, lek z kategorii D [emoji35] [emoji24] jestem zalamana. A wystarczykmlo zrobic normalnie usg. W piatek ginekolog polski.

Dużo zdrowia i szybkiego powrotu do pełnej sprawności
emoji6.png
. Chyba szybciej miałaś tą operację? Mogę zapytać o te niespodzianki?

uhgqcrm.png
Jasne ze mozesz spytac. Wiec termin operacji mialam na 27 marca. Tak ok 19 lutego zaczelo mnie podbrzusze bolec i przy siadaniu kluc. 20 lutego bylam na wizycie u gina(ale innego niz moj prowadzacy). Niestety po wizycie dowiedzialam sie ze urosla mi torbiel i ze przed operacja sie nie uchronie. I tak jakos do 26 lutego sobie chodzilam z bolami. 27 lutego bylam w pracy i po pracy tak mnie zaczolo bolec ze juz zaczelam plakac i zadzwonilam do swojego gina co mam robic. Kazal przyjechac do siebie i zrobil mi usg dopochwowo no i potwierdzil ze torbiel urosla do wielkosci 15 cm na 9cm. Zadzwonil na szpital i wszystko mi przyspieszyl. No wiec od 28 lutego do 5 marca wczasowalam sie w szpitalu:) hehehe. 1 marca mialam operacje. A przed operacja badal mnie ordynator i tez robil usg i badania i niestety stwierdzil ze torbiel tak owinela sie wokol jajnika i jajowodu ze musze miec usuniete. Wiec do staran wroce z 1 jajowodem i jajnikiem:(

@kari21 Hej kochana! Mogę Ci powiedzieć historię, która może doda Ci otuchy. Moja mama ze mną w ciąży krwawiła obficie przez pierwsze cztery miesiące. Na tyle obficie, że myślała, że to normalny okres. Później bardzo źle się czuła i poszła do lekarza do przychodni, on zbadał brzuch i stwierdził, że to ogromny guz na macicy i dał skierowanie do szpitala. Rodzice szli do tego szpitala z duszą na ramieniu... A w szpitalu lekarz kazał popukać się w głowę i powiedział że to czwarty miesiąc ciąży :szok:. Więc oto jestem, mimo że moja mama krwawila obficie:);)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry