Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj! Na pierwszej stronie wątku mamy tabelkę, zerknij na nią żeby nas trochę poznać no i oczywiście jeśli chcesz by dopisać Cię do tabelki zapoznaj się z danymi i napisz mi je.Hej dziewczyny! Przyznam bez bicia, że podczytuje was od ok miesiąca Jakoś irracjonalnie bałam się dołączyć żeby nie zapeszyć. To był pierwszy cykl naszych starań, choć droga do niego była bardzo długa i wyboistaprzyjmiecie mnie do swojego grona?? Tak fajnie tu macie
Super wiadomosc!! <3Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Hej dziewczyny! Przyznam bez bicia, że podczytuje was od ok miesiąca Jakoś irracjonalnie bałam się dołączyć żeby nie zapeszyć. To był pierwszy cykl naszych starań, choć droga do niego była bardzo długa i wyboistaprzyjmiecie mnie do swojego grona?? Tak fajnie tu macie
Ja bym nie wytrzymala :dwow gratulacje! niech ten miesiac bedzie szczesliwy dla kazdej z nas
p.s u mnie 32 dc i jakos boje sie jeszcze zrobic test.......
Cykl starań - 1Witaj! Na pierwszej stronie wątku mamy tabelkę, zerknij na nią żeby nas trochę poznać no i oczywiście jeśli chcesz by dopisać Cię do tabelki zapoznaj się z danymi i napisz mi je.
Pewnie, pisz pisz kochana!To może napiszę coś o sobie. Jestem prawie 4 lata po ślubie, lat 31.5 choć na tyle się nie czuje Pół roku po ślubie zaczęłam mieć dziwne jazdy, dwa razy w przeciągu 2 tyg. wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem zapalenia mięśnia sercowego, tętno nie spadało mi poniżej 120 po przejściu 10 min było mi czarno przed oczami. Przez przypadek dowiedziałam się że mam neuroborelioze. 1,5 roku brałam po 3-4 różne antybiotyki dziennie, restrykcyjna dieta... schudłam do 45 kilo, byłam cieniem człowieka, ale wyniki poprawiły się na tyle, że byłam w stanie funkcjonowac. Przepraszam, że tak się rozpisałem, ale staram dzielić się ta historia i uświadamiać ludzi co to za choroba. A to dopiero początek mojej historii... Ktoś chce poznać resztę??? Nie chce się narzucac
Dziękuję, że pytasz. Dzisiaj znacznie lepiej, aczkolwiek wszystkie dolegliwości dalej są ale już mniej dokuczliwe. Wczoraj to aż płakałam z bólu wszystkiego, a dzisiaj idzie wytrzymać.