reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej dziewczyny! Przyznam bez bicia, że podczytuje was od ok miesiąca ;)Jakoś irracjonalnie bałam się dołączyć żeby nie zapeszyć. To był pierwszy cykl naszych starań, choć droga do niego była bardzo długa i wyboista:hmm:przyjmiecie mnie do swojego grona?? Tak fajnie tu macie:)
Witaj! Na pierwszej stronie wątku mamy tabelkę, zerknij na nią żeby nas trochę poznać no i oczywiście jeśli chcesz by dopisać Cię do tabelki zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)

@Sesil trzymaj się! Po sobie mogę Ci powiedzieć, że nigdy się nie poddawaj, nawet jak sytuacja będzie wydawała się bardzo beznadziejna. Na końcu tej drogi zaswieci słońce! Są rzeczy na które warto zaczekać :yes:

Jeśli w tym i następnym cyklu się nie uda to też czeka nas badanie nasienia... Mój się przejmuje, bo od urazu jąder myślał, że jest bezpłodny ale badań nigdy nie robił, oby nie miał racji.

Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Super wiadomosc!! <3
Hej dziewczyny! Przyznam bez bicia, że podczytuje was od ok miesiąca ;)Jakoś irracjonalnie bałam się dołączyć żeby nie zapeszyć. To był pierwszy cykl naszych starań, choć droga do niego była bardzo długa i wyboista:hmm:przyjmiecie mnie do swojego grona?? Tak fajnie tu macie:)

Czesc!;-)

wow gratulacje! niech ten miesiac bedzie szczesliwy dla kazdej z nas ;)
p.s u mnie 32 dc i jakos boje sie jeszcze zrobic test.......
Ja bym nie wytrzymala :d

@Migdalove jak sie dzis czujesz?

Witaj! Na pierwszej stronie wątku mamy tabelkę, zerknij na nią żeby nas trochę poznać no i oczywiście jeśli chcesz by dopisać Cię do tabelki zapoznaj się z danymi i napisz mi je. :)
Cykl starań - 1
Dzieci - 0
Dziś 25 dc, nast. mies. 8.03
Ale już wiem że na 99%nic z tego bo beta z wczoraj <1,2. Miałam podany ovitrelle i monitoring i liczyłam, że się uda... Nawet lekarz mówił, że wszystko książkowo i w sumie to nawet on chyba bardziej w to wierzył niż ja;)

Ostatnia edycja:
Przepraszam dziewczyny, że mi trochę nie wychodzi z tym cytowaniem itp. Pierwszy raz jestem na jakimkolwiek forum.

To może napiszę coś o sobie. Jestem prawie 4 lata po ślubie, lat 31.5 choć na tyle się nie czuje;) Pół roku po ślubie zaczęłam mieć dziwne jazdy, dwa razy w przeciągu 2 tyg. wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem zapalenia mięśnia sercowego, tętno nie spadało mi poniżej 120 po przejściu 10 min było mi czarno przed oczami. Przez przypadek dowiedziałam się że mam neuroborelioze. 1,5 roku brałam po 3-4 różne antybiotyki dziennie, restrykcyjna dieta... schudłam do 45 kilo, byłam cieniem człowieka, ale wyniki poprawiły się na tyle, że byłam w stanie funkcjonowac. Przepraszam, że tak się rozpisałem, ale staram dzielić się ta historia i uświadamiać ludzi co to za choroba. A to dopiero początek mojej historii... Ktoś chce poznać resztę??? Nie chce się narzucac:rolleyes2:
Pewnie, pisz pisz kochana!

Witaj Fleur86, jak napisałaś to dopiero zdałam sobie sprawę, że też mam 31.5 i się na tyle nie czuję;) Też jestem ciekawa Twojej historii.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry