cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna wiadomosc .dzidzius waleczny.superKochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
Witajw grupie zawsze razniejHej dziewczyny! Przyznam bez bicia, że podczytuje was od ok miesiąca Jakoś irracjonalnie bałam się dołączyć żeby nie zapeszyć. To był pierwszy cykl naszych starań, choć droga do niego była bardzo długa i wyboistaprzyjmiecie mnie do swojego grona?? Tak fajnie tu macie
Ok, się robi@Migdalove a mogłabyś mi zmienić cykl starań na 1? Bo dopiero teraz zaczynamy starania ponieważ wcześniej musiałam odczekać do pierwszej @ po poronieniu i dopiero teraz zaczniemy jak sie okres skończy
Cudowna wiadomość! Trzymam kciuki, żeby było już tylko dobrze kochana!Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
O rany!!! kari21 to pewnie krwiak! A z krwiakiem się leży, odpoczywa i będzie dobrze, na pewno, trzymam mocno kciuki!!Kochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!
wow gratulacje! niech ten miesiac bedzie szczesliwy dla kazdej z nasKochane dziszius u mnie nadal WALCZY!!! jestem w szoku. Krwawilam tydzien obficie ze skrzepami. A dzis na kontrolnym usg pojawil sie maluszek z bijacym sercem!!!