reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W tamtym cyklu jak i w poprzednich już w tym czasie czułam, że @ nadejdzie. A teraz dziwna cisza, ale w sumie takie rozpychanie czuję...

reklama
Wszystkim, którym sie udało, gratuluje ! Moja @ też sobie ze mnie żartuje i się spóźnia ale gin potwierdziła,że będzie, więc tylko cierpliwie czekam [emoji4] Jako,że kazała nam jeden cykl odpocząć, postanowiłam ten czas wykorzystać na zrzucenie troszkę z wagi [emoji6] przynajmniej bede miała czym zająć sobie głowe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do dziewczyn biorących wiesiołek :) też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/ :crazy:
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty

Do dziewczyn biorących wiesiołek :) też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/ :crazy:
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty
U mnie skora sie poprawila zero pryszczy ale ja biore wiesiolka i siemie lniane.wlosy tez wielka poprawa.u mnie 11 dc.trzymam kciuki za pozytywne efekty

Część dziewczyny, wpadłam się pożegnać. Mąż odebrał ponowne wyniki, znowu brak plemników w nasieniu, prawdopodobnie to azoospermia. Przed nami multum badań by sprawdzić przyczynę. W najgorszym przypadku może być tak że Jego jądra w ogóle nie produkują plemników. A być może wystarcza tylko suplementy, choć szczerze w to nie wierzę.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję tym którym już się udało!
My zaczynamy myśleć o adopcji...

I nie mówcie mi że poronienie jest gorsze od tego co my teraz przeżywamy.....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Część dziewczyny, wpadłam się pożegnać. Mąż odebrał ponowne wyniki, znowu brak plemników w nasieniu, prawdopodobnie to azoospermia. Przed nami multum badań by sprawdzić przyczynę. W najgorszym przypadku może być tak że Jego jądra w ogóle nie produkują plemników. A być może wystarcza tylko suplementy, choć szczerze w to nie wierzę.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję tym którym już się udało!
My zaczynamy myśleć o adopcji...

I nie mówcie mi że poronienie jest gorsze od tego co my teraz przeżywamy.....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Sesil, bardzo mi przykro :( Trzymajcie się razem mocno! Przed Wami pewnie sporo przejść, ale trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło.

reklama
U mnie 15dc i mam spadek nastroju, mam wrażenie że znowu się nie udało :-( 3 dzień boli mnie brzuch i kręgosłup. Kończę starania na tym cyklu mam dosyć.

@Sesil będzie dobrze nasienie u mężczyzn szybko się regeneruje, zobaczysz wdrożycie suplementację i wrócisz szybciutko, u mojego poprawił nasienie selen i koenzym Q10 już po 2 miesiącach, czasem jest to tylko jakiś niedobór ważnego składnika.

Do góry