1
174974
Gość
W tamtym cyklu jak i w poprzednich już w tym czasie czułam, że @ nadejdzie. A teraz dziwna cisza, ale w sumie takie rozpychanie czuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U siebie po wiesiolku nie zauwazylam pryszczyDo dziewczyn biorących wiesiołek też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty
Bardzo bym chciała Nie cierpie tych dni przed @ bo wolałabym nie zobaczyc @Ja zawsze przed okresem ma wieki smak na slodkie zawsze po tym poznaje ze sie zbliza no i wielki smutek przed okresem mam.trzymam kciuki aby to nie byl okres.
U mnie skora sie poprawila zero pryszczy ale ja biore wiesiolka i siemie lniane.wlosy tez wielka poprawa.u mnie 11 dc.trzymam kciuki za pozytywne efektyDo dziewczyn biorących wiesiołek też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty
Sesil, bardzo mi przykro Trzymajcie się razem mocno! Przed Wami pewnie sporo przejść, ale trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło.Część dziewczyny, wpadłam się pożegnać. Mąż odebrał ponowne wyniki, znowu brak plemników w nasieniu, prawdopodobnie to azoospermia. Przed nami multum badań by sprawdzić przyczynę. W najgorszym przypadku może być tak że Jego jądra w ogóle nie produkują plemników. A być może wystarcza tylko suplementy, choć szczerze w to nie wierzę.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję tym którym już się udało!
My zaczynamy myśleć o adopcji...
I nie mówcie mi że poronienie jest gorsze od tego co my teraz przeżywamy.....
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom