reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W tamtym cyklu jak i w poprzednich już w tym czasie czułam, że @ nadejdzie. A teraz dziwna cisza, ale w sumie takie rozpychanie czuję...

reklama
Wszystkim, którym sie udało, gratuluje ! Moja @ też sobie ze mnie żartuje i się spóźnia ale gin potwierdziła,że będzie, więc tylko cierpliwie czekam [emoji4] Jako,że kazała nam jeden cykl odpocząć, postanowiłam ten czas wykorzystać na zrzucenie troszkę z wagi [emoji6] przynajmniej bede miała czym zająć sobie głowe.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do dziewczyn biorących wiesiołek :) też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/ :crazy:
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty

Do dziewczyn biorących wiesiołek :) też was tak po nim pryszczy? Zawsze miałam problem ze skórą od okresu dojrzewania ale odkąd biorę wiesiołek jest koszmar :/ :crazy:
u mnie 15 dc juz chyba po owu czekamy na efekty
U mnie skora sie poprawila zero pryszczy ale ja biore wiesiolka i siemie lniane.wlosy tez wielka poprawa.u mnie 11 dc.trzymam kciuki za pozytywne efekty

Część dziewczyny, wpadłam się pożegnać. Mąż odebrał ponowne wyniki, znowu brak plemników w nasieniu, prawdopodobnie to azoospermia. Przed nami multum badań by sprawdzić przyczynę. W najgorszym przypadku może być tak że Jego jądra w ogóle nie produkują plemników. A być może wystarcza tylko suplementy, choć szczerze w to nie wierzę.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję tym którym już się udało!
My zaczynamy myśleć o adopcji...

I nie mówcie mi że poronienie jest gorsze od tego co my teraz przeżywamy.....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Część dziewczyny, wpadłam się pożegnać. Mąż odebrał ponowne wyniki, znowu brak plemników w nasieniu, prawdopodobnie to azoospermia. Przed nami multum badań by sprawdzić przyczynę. W najgorszym przypadku może być tak że Jego jądra w ogóle nie produkują plemników. A być może wystarcza tylko suplementy, choć szczerze w to nie wierzę.

Trzymam za Was wszystkie kciuki i gratuluję tym którym już się udało!
My zaczynamy myśleć o adopcji...

I nie mówcie mi że poronienie jest gorsze od tego co my teraz przeżywamy.....

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Sesil, bardzo mi przykro :( Trzymajcie się razem mocno! Przed Wami pewnie sporo przejść, ale trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło.

reklama
U mnie 15dc i mam spadek nastroju, mam wrażenie że znowu się nie udało :-( 3 dzień boli mnie brzuch i kręgosłup. Kończę starania na tym cyklu mam dosyć.

@Sesil będzie dobrze nasienie u mężczyzn szybko się regeneruje, zobaczysz wdrożycie suplementację i wrócisz szybciutko, u mojego poprawił nasienie selen i koenzym Q10 już po 2 miesiącach, czasem jest to tylko jakiś niedobór ważnego składnika.

Do góry