reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziś nie robiłam. Wczoraj nie miałam kiedy podskoczyć do apteki. Cokolwiek napiszę się na google to wyskakuje o nowotworach :/ dziś kupię test i zrobię jutro termin okresu. Nigdy mnie sutki nie parzyly dlatego pomyślałam że coś jest nie tak w sensie zdrowotnym
Wątpię żeby parzace sutki były objawem choroby

reklama
Dziś nie robiłam. Wczoraj nie miałam kiedy podskoczyć do apteki. Cokolwiek napiszę się na google to wyskakuje o nowotworach :/ dziś kupię test i zrobię jutro termin okresu. Nigdy mnie sutki nie parzyly dlatego pomyślałam że coś jest nie tak w sensie zdrowotnym
Kochana gdzie ty takie rzeczy czytasz? :) To normalny objaw ciąży jeśli oczywiście jesteś w ciąży, a życzę Ci tego z całego serducha! [emoji813] Każda inaczej czuję swoje piersi, moja wyglądają znacznie inaczej, mam pełno grudek, brodawki ciemniejsze i większe, skutki takie sinawe i bolesne.

Dokładnie i cokolwiek się by nie napisalo w wyszukiwarce to odrazu że nowotwory itp. czyli obwódki sutków przed okresem mogą się powiększać?
Czy przed okresem to nie wiem, w ciąży napewno, bo nawet ją mam teraz inne, brodawki są większe, ciemniejsze, wrażliwe na dotyk itd oczywiście nie ma co się zaraz nakręcac na ciąże :)

Kochana gdzie ty takie rzeczy czytasz? :) To normalny objaw ciąży jeśli oczywiście jesteś w ciąży, a życzę Ci tego z całego serducha! [emoji813] Każda inaczej czuję swoje piersi, moja wyglądają znacznie inaczej, mam pełno grudek, brodawki ciemniejsze i większe, skutki takie sinawe i bolesne.
Dokładnie sutki sine brodawki większe i takie grudki na nich. Nie nastawiam się na ciążę bo wkręcać to zawsze sobie można. A widoczne żyłki zawsze mam więc to dla mnie żaden objaw. Naczytałam się o raku sutków masakra jakaś [emoji33]

Dokładnie sutki sine brodawki większe i takie grudki na nich. Nie nastawiam się na ciążę bo wkręcać to zawsze sobie można. A widoczne żyłki zawsze mam więc to dla mnie żaden objaw. Naczytałam się o raku sutków masakra jakaś [emoji33]
Nie czytaj już nic, lepiej dla ciebie :) zrób test kolejny lepiej :) chociaż jedną opcje wykluczysz

reklama
Tak szybko nie ma takich objawów. Nie wprowadzajcie niektóre dziewczyny w błąd bo będzie tylko nadzieja... Ile ja razy próbowałam się doszukiwać objawów i każda mówiła, że to ciąża a ciąży nie było. Ja będąc w 11 tygodniu nie mam takich objawów jak niektóre opisują a są w terminie @ ;o Jak dla mnie się nakręcacie, tak samo jak ja się nakręcałam. Ja nawet nie mam ciemniejszych aż tak brodawek. A grudki wyszły niedawno dopiero. Wiadomo u każdej kobietki inaczej wychodzą objawy ale mnie irytuje jak każda każdej wmawia a okazuje się, że to objawy @. Nie ma co się nakręcać naprawdę.

Do góry