reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Irenka, A badałaś ten progesteron w 21-22dc ? Przecież to może powodować problem z zagniezdzeniem... dziwne podejście lekarza.
Akurat w poniedziałek wychodzi u mnie 21dc i mam zamiar isc zbadać i progesteron i prolaktyne.
Ja się ogólnie cały czas waham, (nie wiem czy to może ja taka wybredna) czy nie zmienić znowu ginekologa... może lepiej wrócić do tej mojej starej gin :/ sama już nie wiem :/

reklama
Irenka, A badałaś ten progesteron w 21-22dc ? Przecież to może powodować problem z zagniezdzeniem... dziwne podejście lekarza.
A ta moja poprzednia gin to jednak uważała ze miałam niski progesteron, a ten obecny ze nie, ze w normie i zeby go nie badac. Ja już sama nie wiem, nie chce być mądrzejsza od lekarza, ale mam po prostu wrażenie ze niektóre sprawy bagatelizują :/

A ta moja poprzednia gin to jednak uważała ze miałam niski progesteron, a ten obecny ze nie, ze w normie i zeby go nie badac. Ja już sama nie wiem, nie chce być mądrzejsza od lekarza, ale mam po prostu wrażenie ze niektóre sprawy bagatelizują :/
Hmm, no ja też jestem daleka od podważania decyzji lekarza. Jednak z tego co pamiętam to na początku ciąży miałaś bardzo niski ten progesteron, bardzo dużo dziewczyn bierze w drugiej połowie cyklu duphaston właśnie z tego powodu... może warto jednak skonsultować z kimś innym to po tych poniedziałkowych badaniach? Jeśli progesteron wyjdzie znowu za niski na drugą fazę cyklu to może masz już odpowiedź na swoje długie starania.

A pokazałam mu ulotkę od tego żelu conceive plus- i mówię ze udało mi się zajsc przy tym i dalej go stosuje. A on tak trochę sceptycznie do tego podszedł, (chyba nie wierzył ze to mogło pomoc) mówi ze mogę dalej używać jak chce...

Hej! Ale w nocy się przeraziłam, wybudziła mnie ze snu syrena strażacka... A że u nas w tym roku chodził podpalacz i pełno budynków spalonych to i o naszą małą stodołę się bałam bo przecież samochody stoją koło niej i nasz dom... Masakra...

Hmm, no ja też jestem daleka od podważania decyzji lekarza. Jednak z tego co pamiętam to na początku ciąży miałaś bardzo niski ten progesteron, bardzo dużo dziewczyn bierze w drugiej połowie cyklu duphaston właśnie z tego powodu... może warto jednak skonsultować z kimś innym to po tych poniedziałkowych badaniach? Jeśli progesteron wyjdzie znowu za niski na drugą fazę cyklu to może masz już odpowiedź na swoje długie starania.
No zrobie te badania i zobaczę co wyjdzie - kurde, ciężko trafić na super dobrego lekarza

Hej! Ale w nocy się przeraziłam, wybudziła mnie ze snu syrena strażacka... A że u nas w tym roku chodził podpalacz i pełno budynków spalonych to i o naszą małą stodołę się bałam bo przecież samochody stoją koło niej i nasz dom... Masakra...
Masakra, Ty Kochana to masz przeżycia co rusz jakieś :(

reklama
Dziwne ze gin nie zlecil ci brac duphastonu [emoji848] co rusz czytam ze dziewczyny biora go zaraz po owu i odstawiaja dopiero jak test czy beta nie wykażą ciąży [emoji57]

Do góry