Jutro rano zrobię jak szybciej mnie okres nie zaskoczy. Może to normalne napięcie przed okresem a ja czytam głupoty ...Nie czytaj już nic, lepiej dla ciebie zrób test kolejny lepiej chociaż jedną opcje wykluczysz
reklama
1
174974
Gość
Ja nikomu nic nie wmawiam tylko pisze jak jest u mnie. I to nie jest wprowadzanie w błąd, dziewczyna boi się, że to choroba to pisze, że wątpię. U mnie w pierwszej ciąży i w tej tak samo, objawy na piersiach były pierwszymi objawami i tak to pod koniec 4tc czyli niedawno po zagniezdzeniu!Tak szybko nie ma takich objawów. Nie wprowadzajcie niektóre dziewczyny w błąd bo będzie tylko nadzieja... Ile ja razy próbowałam się doszukiwać objawów i każda mówiła, że to ciąża a ciąży nie było. Ja będąc w 11 tygodniu nie mam takich objawów jak niektóre opisują a są w terminie @ ;o Jak dla mnie się nakręcacie, tak samo jak ja się nakręcałam. Ja nawet nie mam ciemniejszych aż tak brodawek. A grudki wyszły niedawno dopiero. Wiadomo u każdej kobietki inaczej wychodzą objawy ale mnie irytuje jak każda każdej wmawia a okazuje się, że to objawy @. Nie ma co się nakręcać naprawdę.
Malaga00
Fanka BB :)
Nie mówię, że wmawiasz. Ale dopóki nie powtórzy testu to nie będzie wiedziała. Ja zawsze takie sutki miałam większe jak stanik ściągałam albo przed @. U mnie też piersi od razu się zmieniły odkąd zaszłam.Ja nikomu nic nie wmawiam tylko pisze jak jest u mnie. I to nie jest wprowadzanie w błąd, dziewczyna boi się, że to choroba to pisze, że wątpię. U mnie w pierwszej ciąży i w tej tak samo, objawy na piersiach były pierwszymi objawami i tak to pod koniec 4tc czyli niedawno po zagniezdzeniu!
Ale wszystko stopniowo. Nie miałam od razu niewiadomo jak wielkich sutków i ciemnych pod kolor bordowy. Ja teraz będąc w 11 tygodniu stopniowo widzę, że naprawdę zmienia się wszystko. Sutki stopniowo miejscami zmieniają kolor na ciemniejszy.
Malaga00
Ja kochana miałam już różne objawy ciąży co miesiąc nowe. [emoji17] Jeżeli będzie to ciąża to może być to u Ciebie objaw ciąży. Ja się nauczyłam nie nakręcać i nie słuchać innych po tym jak zaszłam i nie miałam objawów w ogóle bo nawet się nie spodziewałam, że zajde. Nie wiedziałabym jeszcze pewnie długo, że jestem w ciąży bo nic nie czułam.Ale ja nie mówię na temat ciąży tylko chodziło mi na temat zdrowia... Ja co miesiąc wmawiam sobie jakieś objawy i zawsze przyszła więc teraz wątpię że będzie inaczej.
1
174974
Gość
Dlatego napisałam, że u każdej kobiety jest inaczej i każda inaczej to czuję. Ja nie mówię, że mam już cycki jak kobieta karmiąca ale znacznie inaczej wyglądają niż 2 tygodnie temu. Nie mam zdjęć przed żeby pokazać jak wyglądają teraz ale uważam, że to nie na miejscu takie rzeczy wysyłać. Także wrzuć na luz, bo uważam, że nie można kogoś nakręcić bo każdy ma swój rozum, a na forum nie jestem od niedawna i bynajmniej ja osobiście nigdy nie dałam się nakręcić przez kogoś. Każdy nakręca się sam. Ja tylko opisuje swoje objawy a to raczej nie jest takie straszne.Nie mówię, że wmawiasz. Ale dopóki nie powtórzy testu to nie będzie wiedziała. Ja zawsze takie sutki miałam większe jak stanik ściągałam albo przed @. U mnie też piersi od razu się zmieniły odkąd zaszłam.
Ale wszystko stopniowo. Nie miałam od razu niewiadomo jak wielkich sutków i ciemnych pod kolor bordowy. Ja teraz będąc w 11 tygodniu stopniowo widzę, że naprawdę zmienia się wszystko. Sutki stopniowo miejscami zmieniają kolor na ciemniejszy.
Malaga00
No pewnie, że tak. Ja się nie kłócę, tylko wyjaśniam, że naprawdę każda inaczej ma.
Ja wiem po sobie, że dziewczyny mnie nakręcały. A ja sobie jeszcze bardziej wmawiałam. A potem płacz, bo @. A w cyklu w którym zaszłam zero objawów. Bo nawet ich nie szukałam. A napewno jakieś tam były. Ale nie zwracałam uwagi. Ile kobiet tyle objawów. Każda inaczej ma.
Ja wiem po sobie, że dziewczyny mnie nakręcały. A ja sobie jeszcze bardziej wmawiałam. A potem płacz, bo @. A w cyklu w którym zaszłam zero objawów. Bo nawet ich nie szukałam. A napewno jakieś tam były. Ale nie zwracałam uwagi. Ile kobiet tyle objawów. Każda inaczej ma.
reklama
1
174974
Gość
Żeby było jasne, z mojej strony też nie ma negatywnego nastawienia.No pewnie, że tak. Ja się nie kłócę, tylko wyjaśniam, że naprawdę każda inaczej ma.