reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziś nie robiłam. Wczoraj nie miałam kiedy podskoczyć do apteki. Cokolwiek napiszę się na google to wyskakuje o nowotworach :/ dziś kupię test i zrobię jutro termin okresu. Nigdy mnie sutki nie parzyly dlatego pomyślałam że coś jest nie tak w sensie zdrowotnym
To może być objaw i ciąży i zbliżającej się @. Życzę Ci,żeby to było to pierwsze. Zrób test jutro :)

reklama
Dlatego napisałam, że u każdej kobiety jest inaczej i każda inaczej to czuję. Ja nie mówię, że mam już cycki jak kobieta karmiąca ale znacznie inaczej wyglądają niż 2 tygodnie temu. Nie mam zdjęć przed żeby pokazać jak wyglądają teraz :D ale uważam, że to nie na miejscu takie rzeczy wysyłać. Także wrzuć na luz, bo uważam, że nie można kogoś nakręcić bo każdy ma swój rozum, a na forum nie jestem od niedawna i bynajmniej ja osobiście nigdy nie dałam się nakręcić przez kogoś. Każdy nakręca się sam. ;) Ja tylko opisuje swoje objawy a to raczej nie jest takie straszne.
Jestem wyluzowana ;)
Ale nie na miejscu jest wmawiać innym. Naprawdę nie chce źle. Ale wiem po sobie, że łatwo się nakręcić i to nie samemu ale jak kobieta kobiecie gratuluje a nie zrobiła testu. ;o
Akurat u Ciebie jest inaczej bo zrobiłaś betę. Więc u Ciebie to zrozumiałe. Kochana u mnie też pierwszym objawem były powiększone piersi i to od samego początku dodatkowo stojące sutki. ;o
No nie jest straszne ;)

Jestem wyluzowana ;)
Ale nie na miejscu jest wmawiać innym. Naprawdę nie chce źle. Ale wiem po sobie, że łatwo się nakręcić i to nie samemu ale jak kobieta kobiecie gratuluje a nie zrobiła testu. ;o
Akurat u Ciebie jest inaczej bo zrobiłaś betę. Więc u Ciebie to zrozumiałe. Kochana u mnie też pierwszym objawem były powiększone piersi i to od samego początku dodatkowo stojące sutki. ;o
No nie jest straszne ;)
No pewnie, że nie na miejscu jest wmawianie komuś, że jest w ciąży czy nie jest i ja tego nie zrobiłam. ;)

Dzięki kochane że mi kibicujcie i rozwialyscie wątpliwości co do jakieś choroby :) jutro się wszystko wyjaśni . Ale nie czuje nic co do okresu. Tylko te brodawki mnie zaniepokoiły .

A ogólnie co do objawów moich to oprócz tych w piersiach i senności to czuję się jak na @, są gazy, czasem ciągnie brzuch i tyle. Nic spektakularnego. [emoji23]

reklama
Do góry