Julia198805
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki za pozostałe staraczki[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale franca.. Ktory cykl staran zaczynasz?Rozkrecila się[emoji22][emoji34]wredota
Nie smuc się. Październik będzie nasz! We wtorek też zaczęłam trzeci.3[emoji22]
Przykro ze przyszla [emoji53] ale w następnym cyklu sie uda [emoji6]3[emoji22]
Będzie razniej wspomagasz się czyms[emoji5]Nie smuc się. Październik będzie nasz! We wtorek też zaczęłam trzeci.
Bo on nie widzi w tym problemu. Ze niby progesteron był w normie .... No mi właśnie nie do końca to pasuje... ale co zrobic, kłócić się:/A czemu właśnie nie bierzesz w drugiej fazie progesteronu ? Trochę nie rozumiem podejścia lekarza skoro już miałaś z nim problem...
Irenka, A badałaś ten progesteron w 21-22dc ? Przecież to może powodować problem z zagniezdzeniem... dziwne podejście lekarza.Bo on nie widzi w tym problemu. Ze niby progesteron był w normie .... No mi właśnie nie do końca to pasuje... ale co zrobic, kłócić się:/
Ja miałam mikro plamkę przy zagnieżdżeniu, tydzień po stosunku po tygodniu od tego, zrobiłam test i wyszedł pozytywTakie ciemno brązowe tylko.przy koncu@ miałam teraz plamki cm/cm