paulina1994
Fanka BB :)
Może wcześniej rozkręcać się @, a równie dobrze może to być implantacjaHej prosze pomozcie w 15 dniu cyklu mialam owu za 2 dni@ od popołudnia 3 plamki ciemno brazowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może wcześniej rozkręcać się @, a równie dobrze może to być implantacjaHej prosze pomozcie w 15 dniu cyklu mialam owu za 2 dni@ od popołudnia 3 plamki ciemno brazowe
Oby sie nie rozkreciloMoże wcześniej rozkręcać się @, a równie dobrze może to być implantacja
Podoba mi sie torba bo wyglada na duza i solidna. Co o niej myślisz? Kiedy masz termin @? Ja tez wierzę w ten cykl.Ja jestem po 2 poronieniach i nie dostaje lekow. Nawet nie pytałam bo wiem, że tu nie dają. Zapytałam o to po pierwszym poronieniu i dostałam taka odpowiedź. Więcej nie pytałam. Wiem, że mogę donosic zdrowa ciążę bo już dwie donosilam dlatego nie upieram się przy lekach podtrzymujacych ciążę.Ja w pi3rwszych tygodniach zawsze mam sporo krost, ale już pomału zaczyna się cera oczyszczać czyli jest dobrze i już tak powinno zostać.
Ja jak miałam problem z tarczycą, a co za tym idzie również problemy z wysoka prolaktyna to potrafiłam nawet 3-4 dni przed @ plamić właśnie tak jak opisujesz, ale u ciebie może być to milion rzeczy w tym też ciążaTakie ciemno brązowe tylko.przy koncu@ miałam teraz plamki cm/cm
Beta już powinna wyjść możesz spokojnie iść@Martoosia, trzymam kciuki! Niech temperatura nie spada.
@Ewelina, jedź, korzystaj ze wszystkiego i baw się dobrze [emoji4]
U mnie 30 dc, termin @, ale jej nie widać [emoji16] nadzieja kiełkuje, aż myślę, czy się na betę nie przejść ale wole jeszcze chwilę pożyć złudzeniami [emoji3]