reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Oo nie miałam pojęcia że to taki przepływ informacji [emoji4] a to ta sama przychodnia czy jak ? [emoji4] Mówiłaś o prenatalnych czy nie pytałaś ?
powiem Ci ze to w ogole dla mnie dziwne.. bo ja poszlam do tego innego lekarza prywatnie ale kazal mi przyjsc na oddzial w trakcie dyzuru. skasowal mnie normalnie ale badania zlecil z pieczatka okolicznej przychodni nawet nie w moim miescie. i dolaczyl moja dokumentcje do akt z przychodni ktora znajduje sie tak jakby w piwnicy naszego szpitala:p i moj doktorek wyciaga kartę ja patrzę a tam ta kartka z zalaczonym zdj USG:p zobaczylam to i wiedzialam co mowic ale zanim to ujrzalam spytal mnie co mnie sprowadza a ja ze chce potwierdzic ciaze :D
a w karcie jak byk potwierdzona haha :D
spytal czy mam karte ciazy.. mowie ze nie (choc dostalam) chcialam wyjsc z twarza i powiedzialam ze poszlam do tego lekarza bo on(ten moj) mial urlop a te bole brzucha mnie niepokoily ale nie chcialam karty ciazy bo chcialam zeby Pan doktor mi prowadzil ciaze i ja karta zalegalizowal:p
i patrz zapomnialam pytac o prenatalne... fck ale i tak umowie sie do innej przychodni ale zapisze sobie na kartce na nastepna wizyte pytania i spytam bo 23.10 juz bedzie mnie ciagnal na przeziernosc karkowa bedzie wtedy 14+2

reklama
reklama
Do góry