m-s
Fanka BB :)
No kochane ja dziś wizyta na 19. 20 niby to 5 tydzień wszystko zobaczymy. Strasznie mnie głód ssie heheh. Wolałam się wcześniej zapisać bo pracuje na zakładzie produkcyjnym gdzie są duże opary klejów itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trafiłam na wątek co dziewczyna się pyta czy można zrobić ten sam test ciążowy. Tzn zużyty i drugi raz posikany[emoji23]
Wiecie co, mnie to kompletnie nie śmieszy a przeraża! Bo tacy ludzie zostają rodzicami...Trafiłam na wątek co dziewczyna się pyta czy można zrobić ten sam test ciążowy. Tzn zużyty i drugi raz posikany[emoji23]
Oo nie miałam pojęcia że to taki przepływ informacji [emoji4] a to ta sama przychodnia czy jak ? [emoji4] Mówiłaś o prenatalnych czy nie pytałaś ?Ja po wizycie. Z moim fasolkiem wszystko wporzadku. Luteina jeszcze przez 3tyg..
Crl 23.8 wychodzi 9+1 i tp znow przesunął sie na 24.04 ale narazie sie tym nie sugeruje. Z genetycznego tp chyba bedzie bardziej wiarygodny. Widzialam nozki bobaska jak sie ruszaly cos pieknego. Juz zapomnialam jak to jest. Następna wizyta 23.10 mam juz z wynikami przyjsc. Wiedzial ze bylam u innego lekarza 2 tyg temu bo mimo ze prywatnie to doktor załączył to do akt moich
Ale z drugiej strony szkoda że nie ma takich testów. Np test cyfrowy i wymiennymi wkładkami. Jak cukrzycy mają do pomiaru cukru. Wkładasz pasek nabierasz mocz i wynik.Buahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] serio są jeszcze tacy ludzie?! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]