reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
No kochane ja dziś wizyta na 19. 20 niby to 5 tydzień wszystko zobaczymy. Strasznie mnie głód ssie heheh. Wolałam się wcześniej zapisać bo pracuje na zakładzie produkcyjnym gdzie są duże opary klejów itp

reklama
Migdalove nie stresuj się, ból jak na @ jest zupełnie normalny. Ja tak miałam cały 1 i 3 semestr :) Wszystko musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji, a później taki ból jest z powodu rozciągającej się macicy.

Ja po wizycie. Z moim fasolkiem wszystko wporzadku. Luteina jeszcze przez 3tyg..
Crl 23.8 wychodzi 9+1 i tp znow przesunął sie na 24.04 ale narazie sie tym nie sugeruje. Z genetycznego tp chyba bedzie bardziej wiarygodny. Widzialam nozki bobaska jak sie ruszaly cos pieknego. Juz zapomnialam jak to jest. Następna wizyta 23.10 mam juz z wynikami przyjsc. Wiedzial ze bylam u innego lekarza 2 tyg temu bo mimo ze prywatnie to doktor załączył to do akt moich :p
Oo nie miałam pojęcia że to taki przepływ informacji [emoji4] a to ta sama przychodnia czy jak ? [emoji4] Mówiłaś o prenatalnych czy nie pytałaś ?

Dzisiaj przyszedł do mnie zestaw od mamy ginekolog. :)
upload_2018-9-20_18-0-52.png

Załączniki

• upload_2018-9-20_18-0-52.png
    upload_2018-9-20_18-0-52.png
    652,2 KB · Wyświetleń: 250
reklama
Do góry