reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wiecie co dla swojego spokoju chyba jutro pojadę znowu na betę.
Zrobisz jak uważasz ale z własnego doświadczenia radze robić betę nie więcej jak 2-3 razy. Ja zrobiłam więcej, potem porownywalam z innymi dziewczynami wyniki co było najgorszym błędem, stresowalam się,bo nie miałam tak dużych wartości jak niektóre i później już beta nie przyrasta tak książkowo co te 48h

reklama
Zrobisz jak uważasz ale z własnego doświadczenia radze robić betę nie więcej jak 2-3 razy. Ja zrobiłam więcej, potem porownywalam z innymi dziewczynami wyniki co było najgorszym błędem, stresowalam się,bo nie miałam tak dużych wartości jak niektóre i później już beta nie przyrasta tak książkowo co te 48h
Nie mam zamiaru porównywać wyników bety do kogoś wyników, tak jak nie porównuje wyników hormonów czy czegoś innego. ;) Dla własnego spokoju zrobię 3 betę jutro, tzn zobaczę czy będę jutro dalej chciała, może zrobię dopiero dzień przed wizytą. :)

W pierwszej ciąży robiłam betę wiele razy. Ładnie przyrastala a mimo to nie udało się. W drugiej zrobiłam tylko dwa razy żeby sprawdzić początkowy przyrost. Jeśli ma Cię uspokoić beta to jasne zrób. Wiem że ciężko jest cierpliwie czekać na wizytę ale tak naprawdę to to jest najważniejszy wyznacznik. U Ciebie na pewno jest wszystko dobrze więc główka do góry i nie przejmuj się tym lekkim pobolewaniem.
Ja tez latałam co po chwile:/ dodatkowy stres... a i tak wyszło jak wyszło :/

Byłam na wizycie, mój gin powiedział ze mamy się starać, oczywiście mam udać się do endokrynologa z tymi wynikami. Możliwe ze jest coś z immunologia, ale mogę się starac. Reszta wyników w porządku i wyniki nasienia tez dobre ❤️
No to trzeba próbować dalej ;)

Dziewczyny to teraz stresa będę miała jeszcze większego do wizyty jak tak czytam o waszych przykrych przeżyciach. :(
Nie denerwuj się Kochana! Stres szkodzi Dzidzi...
Fakt, los jest nieprzewidywalny, ale nie ma co się na zapas stresować. Jak chcesz zrob sobie te betę jeszcze raz i więcej nie powtarzaj. Jak przyrasta to jest Ok, czekaj spokojnie na wizytę ❤️

reklama
Dziewczyny to teraz stresa będę miała jeszcze większego do wizyty jak tak czytam o waszych przykrych przeżyciach. :(
W zadnym wypadku sie nie stresuj. Kazda z nas jest inna. Dziewczyny nie chciały cie straszyć a jedynie pokazać ze nawet częste robienie bety nie uchroni przed najgorszym jeśli nam to pisane. Trzeba myslec pozytywnie caly czas. Ja sobie ciagle mowilam ze bedzie zarodek bedzie serduszko bo czemu mialoby nie byc? I tak podchodzę do kazdej wizyty.

Do góry