reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Z prolaktyna nie mogę się zgodzić ;) u mnie nie była stała, zmienia się, bo stres tez na nią wpływa. Ja tak miałam.
Oczywiście najlepiej zrobic w każdej fazie cyklu, zeby mieć podglad
Tak ale te wartości są bardzo zbliżone jeśli jest podwyższona to nagle nie spadnie ci do 15, a stres rzeczywiście powoduje, że ona wzrasta

Tak, często lekarze zalecają i to i to ;) luteinę masz albo dopochwowa albo podjęzykowa więc nie kolidują ze sobą ;)
Ja jak mi lekarz dawał luteinę pod język to pytałam, czy mogę duphaston, a lekarz zawsze "ale to jest o wiele droższy lek" a ja wolę zapłacić więcej i mieć komfort w przyjmowaniu leku. :D Bo co innego dopochwowa bo czasami trzeba już taką przyjmować, ale nie czuje się tego smaku chociaż. :D

reklama
Dziewczyny, głównie te po poronieniu umawiałyście się odrazu do lekarza na wizytę czy tylko pisaliście o leki ? Mój gin mówi żeby odrazu się pojawić po leki, ale w sumie i tak nic nie zobaczy jak będzie to w terminie @...

Do góry