reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Z prolaktyna nie mogę się zgodzić ;) u mnie nie była stała, zmienia się, bo stres tez na nią wpływa. Ja tak miałam.
Oczywiście najlepiej zrobic w każdej fazie cyklu, zeby mieć podglad
Tak ale te wartości są bardzo zbliżone jeśli jest podwyższona to nagle nie spadnie ci do 15, a stres rzeczywiście powoduje, że ona wzrasta

Tak, często lekarze zalecają i to i to ;) luteinę masz albo dopochwowa albo podjęzykowa więc nie kolidują ze sobą ;)
Ja jak mi lekarz dawał luteinę pod język to pytałam, czy mogę duphaston, a lekarz zawsze "ale to jest o wiele droższy lek" a ja wolę zapłacić więcej i mieć komfort w przyjmowaniu leku. :D Bo co innego dopochwowa bo czasami trzeba już taką przyjmować, ale nie czuje się tego smaku chociaż. :D

reklama
Dziewczyny, głównie te po poronieniu umawiałyście się odrazu do lekarza na wizytę czy tylko pisaliście o leki ? Mój gin mówi żeby odrazu się pojawić po leki, ale w sumie i tak nic nie zobaczy jak będzie to w terminie @...

Do góry