paulina1994
Fanka BB :)
Migdalove ja jeszcze z 2 tyg po teście miałam ból jak na @, a później jak kichlam to jajniki chciało mi wyrwać [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia [emoji4]No kochane ja dziś wizyta na 19. 20 niby to 5 tydzień wszystko zobaczymy. Strasznie mnie głód ssie heheh. Wolałam się wcześniej zapisać bo pracuje na zakładzie produkcyjnym gdzie są duże opary klejów itp
O matko. Ciekawe jak będzie u mnie.Migdalove ja jeszcze z 2 tyg po teście miałam ból jak na @, a później jak kichlam to jajniki chciało mi wyrwać [emoji23]
A mój lekarz po poronieniu daje i duphaston i luteinę i bądź tu mądry [emoji23]Luteina to naturalny progesteron. A duphaston syntetyczny progesteron.
Ja też zbytnio nie wiem czemu lekarze przepisują albo to albo to. Ja mam luteine i moja lekarka właśnie ją preferuję.
Na raz? :OA mój lekarz po poronieniu daje i duphaston i luteinę i bądź tu mądry [emoji23]
Tak ale te wartości są bardzo zbliżone jeśli jest podwyższona to nagle nie spadnie ci do 15, a stres rzeczywiście powoduje, że ona wzrastaZ prolaktyna nie mogę się zgodzić u mnie nie była stała, zmienia się, bo stres tez na nią wpływa. Ja tak miałam.
Oczywiście najlepiej zrobic w każdej fazie cyklu, zeby mieć podglad
Tak, często lekarze zalecają i to i to luteinę masz albo dopochwowa albo podjęzykowa więc nie kolidują ze sobąNa raz? :O
A który dc u Ciebie?
Ja jak mi lekarz dawał luteinę pod język to pytałam, czy mogę duphaston, a lekarz zawsze "ale to jest o wiele droższy lek" a ja wolę zapłacić więcej i mieć komfort w przyjmowaniu leku. Bo co innego dopochwowa bo czasami trzeba już taką przyjmować, ale nie czuje się tego smaku chociaż.Tak, często lekarze zalecają i to i to luteinę masz albo dopochwowa albo podjęzykowa więc nie kolidują ze sobą