martoosia04
Fanka BB :)
Też mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby szybko fasoleczka się pojawiła. <3Też mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
Oby szybko fasoleczka się pojawiła. <3
Myślałam, że mają jakiś lepszy przepływ informacji a raz też byłam u innego gina więc mój doktorek nie był by zadowolony [emoji23]powiem Ci ze to w ogole dla mnie dziwne.. bo ja poszlam do tego innego lekarza prywatnie ale kazal mi przyjsc na oddzial w trakcie dyzuru. skasowal mnie normalnie ale badania zlecil z pieczatka okolicznej przychodni nawet nie w moim miescie. i dolaczyl moja dokumentcje do akt z przychodni ktora znajduje sie tak jakby w piwnicy naszego szpitala i moj doktorek wyciaga kartę ja patrzę a tam ta kartka z zalaczonym zdj USG zobaczylam to i wiedzialam co mowic ale zanim to ujrzalam spytal mnie co mnie sprowadza a ja ze chce potwierdzic ciaze
a w karcie jak byk potwierdzona haha
spytal czy mam karte ciazy.. mowie ze nie (choc dostalam) chcialam wyjsc z twarza i powiedzialam ze poszlam do tego lekarza bo on(ten moj) mial urlop a te bole brzucha mnie niepokoily ale nie chcialam karty ciazy bo chcialam zeby Pan doktor mi prowadzil ciaze i ja karta zalegalizowal
i patrz zapomnialam pytac o prenatalne... fck ale i tak umowie sie do innej przychodni ale zapisze sobie na kartce na nastepna wizyte pytania i spytam bo 23.10 juz bedzie mnie ciagnal na przeziernosc karkowa bedzie wtedy 14+2
Wcale nie długo [emoji6]wierze ze tym razem sie wam udało [emoji6]Też mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
Na razie tak jak na @. Brzuch ciągnie co prawda delikatnie, piersi bolą, wzdęcia, gazy, spać się chce.
A bo Ty jeszcze przed @! To trzymam kciuki, żeby nie przyszła!Już myslalam, że ten cykl jest tym trafionym, a dziś temp. ciut w dol, wzdęcie jak przed @. I takie przeczucie, że się nie udało jednak.
Ja jeśli będę w ciąży to chyba poczekam trochę z tymi gadżetami, w poprzedniej ciąży zamówiłam odrazu ten segregator Bebilon i jak przyszedł to już w ciąży nie byłam wydaje mi się, że do końca pierwszego trymestru nie będę potrafiła się cieszyć...Też mam taki zestaw od MG. Czeka na fasolę. Tylko coś długo każe na siebie ta fasola czekać [emoji24][emoji24]
A który dc u Ciebie?Ja mam mieć jutro niby owu cały dzień wodnisty śluz o kremowym kolorze jak bym miała @ i jakieś dziwne odczucia czasem w podbrzuszu. Może owu Może co innego
Ty testomaniaczko [emoji9][emoji23]Ale z drugiej strony szkoda że nie ma takich testów. Np test cyfrowy i wymiennymi wkładkami. Jak cukrzycy mają do pomiaru cukru. Wkładasz pasek nabierasz mocz i wynik.