reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny muszę się pochwalić bo jestem w szoku [emoji23] Przez przypadek na Facebooku wyświetliła mi się reklama/ogłoszenie z firmy L ancôme, że jest możliwość otrzymania maskary H ypnôse z firmy L ancôme do przetestowania. Wartość maskary to 155 zł! o_O 7 tysięcy chyba miało możliwość tylko otrzymania jej. Trzeba było odpowiedzieć dlaczego właśnie ty powinnaś dostać możliwość przetestowania za darmo maskary. Ja oczywiście użyłam moich zdolności poetyckich. I wchodzę dziś na Gmaila i wiadomość, że zostałam zakwalifikowana do przetestowania i że wyślą mi produkt! Rozumiecie [emoji33] Pierwszy raz coś wygrałam! I tak się jaram. Głupi ma szczęście [emoji23] ps firmę napisałam ze spacją bo raz coś napisałam i mi zaznaczyło jako spam

To ta maskara [emoji23][emoji23][emoji33]
Screenshot_20180920-110653_Facebook.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180920-110653_Facebook.jpg
    Screenshot_20180920-110653_Facebook.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 228
Tak ogólnie to etap wymiotów chyba za mną. Zaczęłam 11 tydzień. I czuję przypływ energii. Nie śpię prawie od 3 dni. Dziś spałam 2 h o_O Całą noc się męczyłam. Nie mogłam zasnąć. Koszmar. O 2 mnie tak ssało w żołądku... Ale myślę, że nie będę o 2 wstawać i jeść i tak myślę " Dzidzia bez przesady "[emoji23] haha potem o 6 ssanie i musiałam już zjeść.

Ja po wizycie. Z moim fasolkiem wszystko wporzadku. Luteina jeszcze przez 3tyg..
Crl 23.8 wychodzi 9+1 i tp znow przesunął sie na 24.04 ale narazie sie tym nie sugeruje. Z genetycznego tp chyba bedzie bardziej wiarygodny. Widzialam nozki bobaska jak sie ruszaly cos pieknego. Juz zapomnialam jak to jest. Następna wizyta 23.10 mam juz z wynikami przyjsc. Wiedzial ze bylam u innego lekarza 2 tyg temu bo mimo ze prywatnie to doktor załączył to do akt moich :p

Dziewczyny przepraszam ale nie dam rady nadrobić 20 stron :-D

Witam się dzisiaj. My wczoraj na sorze spędziliśmy 4 h :szok: do 23 z niespełna rocznym dzieckiem to masakra. Myślałam że jak takie małe dziecko i jeszcze uraz główki to szybko nas wezmą a tu dupa. Najbardziej byłam zszokowana że przyjechała 14 letnia dziewczynka z nieudaną próbą samobójczą i całymi pociętymi rękami.... masakra.

reklama
Kochane ma któraś z was kotka? Odkąd jestem w ciąży mój kot jest tak agresywny, próbuje mnie atakować i rzucać się na mnie. Normalnie mam już go tak dość. Boję się, że zrobi mi albo ciąży w końcu krzywdę...
Ja mam 3 koty! :D Moja najstarsza kotka nie jest przytulakiem więc zachowanie jej jest bez zmian, młodsza kotka tuli się nadal, kociak Mieczysław to jeszcze dzieciak. Zobaczymy jak później będzie, chociaż najbardziej obawiam się tej średniej kotki bo jest bardzo płochliwa i dla małego kociaka wredna, bez powodu na niego się rzuca i gryzie.

Do góry