Malaga00
Fanka BB :)
No ja już w 11 tygodniu. On ma różne fazy. W dzień jest koszmar. A na noc aniołek i się łasiKurcze to nie wiem co poradzić. Dziwne że tak by wyczuł od razu i się zmienił.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja już w 11 tygodniu. On ma różne fazy. W dzień jest koszmar. A na noc aniołek i się łasiKurcze to nie wiem co poradzić. Dziwne że tak by wyczuł od razu i się zmienił.
To mój zaczyna rozrabiac koło 22. W dzień śpi albo się przytula albo bawi z Małą. W nocy szaleje.No ja już w 11 tygodniu. On ma różne fazy. W dzień jest koszmar. A na noc aniołek i się łasi
Ja mam 3 koty! Moja najstarsza kotka nie jest przytulakiem więc zachowanie jej jest bez zmian, młodsza kotka tuli się nadal, kociak Mieczysław to jeszcze dzieciak. Zobaczymy jak później będzie, chociaż najbardziej obawiam się tej średniej kotki bo jest bardzo płochliwa i dla małego kociaka wredna, bez powodu na niego się rzuca i gryzie.Kochane ma któraś z was kotka? Odkąd jestem w ciąży mój kot jest tak agresywny, próbuje mnie atakować i rzucać się na mnie. Normalnie mam już go tak dość. Boję się, że zrobi mi albo ciąży w końcu krzywdę...