Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kocica bez większych zmian się zachowywała. No oprócz tego że spała ze mną. Albo z nogach albo koło brzucha.Kochane ma któraś z was kotka? Odkąd jestem w ciąży mój kot jest tak agresywny, próbuje mnie atakować i rzucać się na mnie. Normalnie mam już go tak dość. Boję się, że zrobi mi albo ciąży w końcu krzywdę...
Mój to jest okropny teraz... Już mam go dość. Nie da się wytrzymać. Chodzi za mną wszędzie. Nawet musi ze mną siku zrobić [emoji23] Bo inaczej mi płacze mi pod drzwiami jakby mu się najgorsza krzywda działaMoja kocica bez większych zmian się zachowywała. No oprócz tego że spała ze mną. Albo z nogach albo koło brzucha.
Ja też mam kota i bez zmian żadnych było w ciąży... Nie atakował mnie ani nic, jak dziecko na świat przyszło to też nie robił krzywdy, bardziej uciekał bo się balKochane ma któraś z was kotka? Odkąd jestem w ciąży mój kot jest tak agresywny, próbuje mnie atakować i rzucać się na mnie. Normalnie mam już go tak dość. Boję się, że zrobi mi albo ciąży w końcu krzywdę...
To moja zawsze tak Robiła nawer jak jeszcze w ciąży nie byłam [emoji23] do łazienki nie mogę sama wejśćMój to jest okropny teraz... Już mam go dość. Nie da się wytrzymać. Chodzi za mną wszędzie. Nawet musi ze mną siku zrobić [emoji23] Bo inaczej mi płacze mi pod drzwiami jakby mu się najgorsza krzywda działa
Od miesiąca mamy kota ale nie jestem w ciąży więc nie wiem jak się będzie zachowywał gdy się uda. Natomiast gdy byłam w poprzedniej ciąży to mieszkałam z dwiema kotkami. Jedna trzymała się na dystans ale taki miała charakter. Nie zmieniła swojego zachowania pod wpływem ciąży. Natomiast druga była taka przytulasna i spokojna. Później często mi na brzuchu leżała. A Twój kot nagle się taki zrobił?Kochane ma któraś z was kotka? Odkąd jestem w ciąży mój kot jest tak agresywny, próbuje mnie atakować i rzucać się na mnie. Normalnie mam już go tak dość. Boję się, że zrobi mi albo ciąży w końcu krzywdę...
No właśnie mój jakiś dziwny dla mnie się zrobił, czai się na mnieJa też mam kota i bez zmian żadnych było w ciąży... Nie atakował mnie ani nic, jak dziecko na świat przyszło to też nie robił krzywdy, bardziej uciekał bo się bal
Haha [emoji23] mój też czeka pod drzwiami jak się kąpię [emoji23]To moja zawsze tak Robiła nawer jak jeszcze w ciąży nie byłam [emoji23] do łazienki nie mogę sama wejść
Tak nagle taki się zrobił [emoji17]Od miesiąca mamy kota ale nie jestem w ciąży więc nie wiem jak się będzie zachowywał gdy się uda. Natomiast gdy byłam w poprzedniej ciąży to mieszkałam z dwiema kotkami. Jedna trzymała się na dystans ale taki miała charakter. Nie zmieniła swojego zachowania pod wpływem ciąży. Natomiast druga była taka przytulasna i spokojna. Później często mi na brzuchu leżała. A Twój kot nagle się taki zrobił?
Kurcze to nie wiem co poradzić. Dziwne że tak by wyczuł od razu i się zmienił.Tak nagle taki się zrobił [emoji17]