1
174974
Gość
Dopisałam.To mnie wpisz
Aghata 88
Agata 30 lat Żory
22.09.2018
10 cykl starań
Córka 7 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopisałam.To mnie wpisz
Aghata 88
Agata 30 lat Żory
22.09.2018
10 cykl starań
Córka 7 lat
O kurde, to miałaś przeżycia, a jak mały, wszystko z nim ok?Dziewczyny przepraszam ale nie dam rady nadrobić 20 stron![]()
Witam się dzisiaj. My wczoraj na sorze spędziliśmy 4 hdo 23 z niespełna rocznym dzieckiem to masakra. Myślałam że jak takie małe dziecko i jeszcze uraz główki to szybko nas wezmą a tu dupa. Najbardziej byłam zszokowana że przyjechała 14 letnia dziewczynka z nieudaną próbą samobójczą i całymi pociętymi rękami.... masakra.
Cieszymy się że wizyta udana, już czekam aż ja zobaczę te małe nóżki i rączkiJa po wizycie. Z moim fasolkiem wszystko wporzadku. Luteina jeszcze przez 3tyg..
Crl 23.8 wychodzi 9+1 i tp znow przesunął sie na 24.04 ale narazie sie tym nie sugeruje. Z genetycznego tp chyba bedzie bardziej wiarygodny. Widzialam nozki bobaska jak sie ruszaly cos pieknego. Juz zapomnialam jak to jest. Następna wizyta 23.10 mam juz z wynikami przyjsc. Wiedzial ze bylam u innego lekarza 2 tyg temu bo mimo ze prywatnie to doktor załączył to do akt moich![]()
Pewnie, warto to sprawdzić bo to nie ma żartówAgatki tak, na szczęście. Po upadku zachowywał się normalnie ale dla pewności wolałam pojechać.
Przyzwyczaj się bo takie bóle lekkie na początku to normaKochane jak tu się nie stresować jak brzuch ciągnie na @?![]()
Ja miałam dość silne bóle na początku. W terminie @ i po. Aż płakałam bo byłam cała przestraszona [emoji29] Ale przeszły po luteinie. Teraz tylko mnie ciągnie czasami ale no powiększa się wszystko [emoji9] Będzie dobrze. A pamiętam jak życzyłam owocnych starań [emoji26][emoji22] A teraz mała fasolka [emoji7] Będziemy się brzuszkami chwalić na święta [emoji7]Kochane jak tu się nie stresować jak brzuch ciągnie na @?![]()
@Migdalove ja dzis na wizycie tez mowilam o bolach i lekar powiedział ze mam się nie martwic bo bole jak na @ czy jajniki jeszcze nie raz beda bolec ale jesli nie towarzyszy temu krwawienie to bez obaw.
Wytrzymasz. I po wizycie serduszkowej latwiej czeka sie na kolejna.
Wiecie co dla swojego spokoju chyba jutro pojadę znowu na betę.Ja miałam dość silne bóle na początku. W terminie @ i po. Aż płakałam bo byłam cała przestraszona [emoji29] Ale przeszły po luteinie. Teraz tylko mnie ciągnie czasami ale no powiększa się wszystko [emoji9] Będzie dobrze. A pamiętam jak życzyłam owocnych starań [emoji26][emoji22] A teraz mała fasolka [emoji7] Będziemy się brzuszkami chwalić na święta [emoji7]