reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
tak tak z nagraniami wiem bo tak nagrywam mojego ksiegowego jak klamie i zglosze go do PIPu.
a tu bedzie ewidentnie nagrane dziecko i przy okazji bedzie mozna zaslyszec co te babsko wygaduje do tych dzieci. pozatym to nasz teren prywatny ona nie powinna go w ogole przekraczac a tymczasem ta jej corka chodzi na nasze podworka i ogrodki jakby to bylo jej. zalatwie mamuske. szkoda dziecka bo nie ma kto wytlumaczyc tej dziewczynce ze zle postepuje ponadto dziewczynka ma 9 lat a wazy przeszlo 60kg
To ja taką koleżankę miałam no i mam nadal, ta od udawanej ciąży. Często mi dokuczała i bałam się jej bo była większa ode mnie i ganiała mnie a jej matka zawsze na mnie gadała, że ja to zła jestem i moja mama nie chodziła na skargi tak do jej matki bo się tylko kłóciła, tam może nie było alkoholu bo jej matka na psychotropach a ojciec nie pijący ale patologia była, ile razy słyszałam a ile razy widziałam jak ją ojciec leje, cała w siniakach chodziła i stąd może teraz wynika jej zachowanie, ciągle kłamie itp.

reklama
U mnie mąż był na wszystkich wizytach od samego początku. nie widzę nic dziwnego w badaniu przezpochwowym ;)

Ja tam też nie mam nic przeciwko by M. obejrzał cos na takim usg, ale znając jego i tak widziałby same czarno-białe plamy [emoji23] nie to co my - idealne dziecko [emoji23][emoji23][emoji23] wole mu pokazywać już fajną, kształtną dzidzię.

Ja to nie zapomnę pierwszej wizyty u ginekologa, to była kobieta z wąsem... Do tego na siłę zrobiła mi USG dopochwowe bo stwierdziła, że kłamię, że jestem dziewicą bo mam chłopaka... No i dziewictwo straciłam u niej w gabinecie. :D
O matko! Przecież ją można pozwać za to, na pewno jest jakiś paragraf. Masakra

O matko! Przecież ją można pozwać za to, na pewno jest jakiś paragraf. Masakra
A wiesz, moja mama nie wiedziała jak się zachować, może myślała, że nic mi nie grozi przez takie badanie ja miałam wtedy 14 lat to tym bardziej nie myślałam o paragrafach. Było minęło niestety. Został tylko lęk przed badaniami u kobiet lekarzy. :D

reklama
A wiesz, moja mama nie wiedziała jak się zachować, może myślała, że nic mi nie grozi przez takie badanie ja miałam wtedy 14 lat to tym bardziej nie myślałam o paragrafach. Było minęło niestety. Został tylko lęk przed badaniami u kobiet lekarzy. :D
Nie no jasne, co 14-letnia dziewczyna mogła zrobić jak jej stara baba wmawia,że jest okej. Po prostu szokuje mnie takie zachowanie. Przynajmniej wystaw jej opinie należytą, wprawdzie post factum, ale chociaż z satysfakcją :D

Do góry