1
174974
Gość
To ja taką koleżankę miałam no i mam nadal, ta od udawanej ciąży. Często mi dokuczała i bałam się jej bo była większa ode mnie i ganiała mnie a jej matka zawsze na mnie gadała, że ja to zła jestem i moja mama nie chodziła na skargi tak do jej matki bo się tylko kłóciła, tam może nie było alkoholu bo jej matka na psychotropach a ojciec nie pijący ale patologia była, ile razy słyszałam a ile razy widziałam jak ją ojciec leje, cała w siniakach chodziła i stąd może teraz wynika jej zachowanie, ciągle kłamie itp.tak tak z nagraniami wiem bo tak nagrywam mojego ksiegowego jak klamie i zglosze go do PIPu.
a tu bedzie ewidentnie nagrane dziecko i przy okazji bedzie mozna zaslyszec co te babsko wygaduje do tych dzieci. pozatym to nasz teren prywatny ona nie powinna go w ogole przekraczac a tymczasem ta jej corka chodzi na nasze podworka i ogrodki jakby to bylo jej. zalatwie mamuske. szkoda dziecka bo nie ma kto wytlumaczyc tej dziewczynce ze zle postepuje ponadto dziewczynka ma 9 lat a wazy przeszlo 60kg