reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki proszę o poradę :)
tak jak pisałam mam bardzo nieregularne cykle 20-56 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 24.08 a zaczęliśmy starania 12.09. Wczoraj robilam 2 testy, które podobno wykrywają nawet 2-3 dniową ciążę i oba wyszły negatywne. Kiedy teraz testować jak nie nadejdzie @? Pod koniec przyszłego tygodnia? Czy odpuścic wgl?
Najchętniej robiłabym testy codziennie :-D

Dziewczyny mogę mieć takie lekkie pobolewanie w jajnikach i pachwinach w 11 tygodniu? [emoji15] Bo tak patrząc to okolice okresu tak jak miałam przed Ciąża
Wydaje mi się, że macica zaczyna rosnąć więc boli jeśli to nie są bóle które nie pozwalają funkcjonować to bym przeczekała, a jeśli zacznie cię coś niepokoić to do lekarza ;)

Dziewczyny a tak z innej beczki proszę o poradę :)
tak jak pisałam mam bardzo nieregularne cykle 20-56 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 24.08 a zaczęliśmy starania 12.09. Wczoraj robilam 2 testy, które podobno wykrywają nawet 2-3 dniową ciążę i oba wyszły negatywne. Kiedy teraz testować jak nie nadejdzie @? Pod koniec przyszłego tygodnia? Czy odpuścic wgl?
Najchętniej robiłabym testy codziennie :-D

A teraz ktory masz dpo? Może dla pewności poczekaj do 10 dpo. (i mowi ci to ta, co testowała w 8 dpo) - ponoć wtedy już fajnie może być widać cos na teście. Mozesz isc tez na betę lub czekać do terminu @

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, ale widzę dużo dobrych wieści! Gratuluję 2 kreseczek i pozytywnych bet! [emoji7]

U mnie 28dc i czekam na @ - ból piersi i podbrzusza już daje znać [emoji849]

A teraz ktory masz dpo? Może dla pewności poczekaj do 10 dpo. (i mowi ci to ta, co testowała w 8 dpo) - ponoć wtedy już fajnie może być widać cos na teście. Mozesz isc tez na betę lub czekać do terminu @
dpo to dzień po owulacji? :) nie wiem bo nie sprawdzałam owulacji w tym miesiącu. Zdecydowaliśmy się na 2 dziecko z dnia na dzień :-D problem też jest taki że tak jak napisałam mam bardzo nieregularne cykle i nie mam pojęcia kiedy mam termin @

reklama
Do góry