paulina1994
Fanka BB :)
Wiesz, że u mnie w rodzinnym domu od wielu wielu lat nie ma karpia zawsze jest łosośJak słyszę święta to odrazu mam ochotę na karpia[emoji39] oj zjadłabym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, że u mnie w rodzinnym domu od wielu wielu lat nie ma karpia zawsze jest łosośJak słyszę święta to odrazu mam ochotę na karpia[emoji39] oj zjadłabym
Wydaje mi się, że macica zaczyna rosnąć więc boli jeśli to nie są bóle które nie pozwalają funkcjonować to bym przeczekała, a jeśli zacznie cię coś niepokoić to do lekarzaDziewczyny mogę mieć takie lekkie pobolewanie w jajnikach i pachwinach w 11 tygodniu? [emoji15] Bo tak patrząc to okolice okresu tak jak miałam przed Ciąża
Dziewczyny a tak z innej beczki proszę o poradę
tak jak pisałam mam bardzo nieregularne cykle 20-56 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 24.08 a zaczęliśmy starania 12.09. Wczoraj robilam 2 testy, które podobno wykrywają nawet 2-3 dniową ciążę i oba wyszły negatywne. Kiedy teraz testować jak nie nadejdzie @? Pod koniec przyszłego tygodnia? Czy odpuścic wgl?
Najchętniej robiłabym testy codziennie
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, ale widzę dużo dobrych wieści! Gratuluję 2 kreseczek i pozytywnych bet! [emoji7]
U mnie 28dc i czekam na @ - ból piersi i podbrzusza już daje znać [emoji849]
Jak nie masz żadnych problemów to mogą pomóc jak 10 cykli już nic nie wyszło to ja bym się zainteresowała badaniami nie mówię nie wiadomo jakieś zwykle hormonalne, tarczycowe i tyleMuszę zmienić lekarza [emoji23] a tak mi zachwalał te tabletki
Ciekawe kiedy okres dostanę bo przesunęła się owu czy skróci się faza lutelana czy spóźni @moja była.
dpo to dzień po owulacji? nie wiem bo nie sprawdzałam owulacji w tym miesiącu. Zdecydowaliśmy się na 2 dziecko z dnia na dzień problem też jest taki że tak jak napisałam mam bardzo nieregularne cykle i nie mam pojęcia kiedy mam termin @A teraz ktory masz dpo? Może dla pewności poczekaj do 10 dpo. (i mowi ci to ta, co testowała w 8 dpo) - ponoć wtedy już fajnie może być widać cos na teście. Mozesz isc tez na betę lub czekać do terminu @
Raczej wątpię, objawy identyczne jak na @ [emoji852]️Jest nadzieja, że będziemy miały ci czego gratulować?