reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Rośnie dzidziolek. <3
upload_2018-9-19_14-52-26.png

Załączniki

• upload_2018-9-19_14-52-26.png
    upload_2018-9-19_14-52-26.png
    25,8 KB · Wyświetleń: 253
reklama
Nasz to cudo. Od urodzenia zasypia sam, płakał w swoim życiu może z 10 czy 20 razy ... tylko jest bardzo ciekawy świata i sporo broi :-D już 8 zębów ma skubaniec. Jest tak bezproblemowy że troche boję się mieć drugie żeby nie było inne :-D tylko ma plagiocefaglie ułożeniową, teraz juz ledwo widać ale dalej się martwie że tak mu zostanie
A na czym polega ta plagio coś tam :p mój to był średnio grzeczny od małego bo były z KP ogromne problemy itd, teraz z kolei budzi mi się w nocy.... Też ma 8 ząbków :p

Super wieści! Rosnijcie zdrowo, na kiedy termin porodu będziesz miała?

A na czym polega ta plagio coś tam :p mój to był średnio grzeczny od małego bo były z KP ogromne problemy itd, teraz z kolei budzi mi się w nocy.... Też ma 8 ząbków :p

Ma główkę spłaszczoną z jednej strony bo jak się urodził chciał leżeć tylko na jednej stronie :) ale rehabilitowalismy go i już ledwo widać

Tak, pierwszy cykl. Ze względu na cc musiałam poczekać rok z zajściem w drugą ciążę. Nie mam terminu @ :) mój cykl jest bardzo nieregularny i trwa między 20-56 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 24.08. A Ty też dopiero zaczęłaś?

Migdalove już napisałam Ci wiadomość, chętnie dołącze do tabeki :)
Witaj [emoji137]
A wiesz dlaczego masz tak nieregularne cykle ? [emoji848]

reklama
Do góry