1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24Migdalove super, gratuluje!! Który to Twój cykl starań?
Rośnie dzidziolek. <3
Zobacz załącznik 899591
A na czym polega ta plagio coś tam mój to był średnio grzeczny od małego bo były z KP ogromne problemy itd, teraz z kolei budzi mi się w nocy.... Też ma 8 ząbkówNasz to cudo. Od urodzenia zasypia sam, płakał w swoim życiu może z 10 czy 20 razy ... tylko jest bardzo ciekawy świata i sporo broi już 8 zębów ma skubaniec. Jest tak bezproblemowy że troche boję się mieć drugie żeby nie było inne tylko ma plagiocefaglie ułożeniową, teraz juz ledwo widać ale dalej się martwie że tak mu zostanie
Super wieści! Rosnijcie zdrowo, na kiedy termin porodu będziesz miała?Rośnie dzidziolek. <3
Zobacz załącznik 899591
A na czym polega ta plagio coś tam mój to był średnio grzeczny od małego bo były z KP ogromne problemy itd, teraz z kolei budzi mi się w nocy.... Też ma 8 ząbków
Idealny przyrost. kiedy masz wizyte?Rośnie dzidziolek. <3
Zobacz załącznik 899591
Witaj [emoji137]Tak, pierwszy cykl. Ze względu na cc musiałam poczekać rok z zajściem w drugą ciążę. Nie mam terminu @ mój cykl jest bardzo nieregularny i trwa między 20-56 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 24.08. A Ty też dopiero zaczęłaś?
Migdalove już napisałam Ci wiadomość, chętnie dołącze do tabeki
Wychodzi na 29-30 maja.A na czym polega ta plagio coś tam mój to był średnio grzeczny od małego bo były z KP ogromne problemy itd, teraz z kolei budzi mi się w nocy.... Też ma 8 ząbków
Super wieści! Rosnijcie zdrowo, na kiedy termin porodu będziesz miała?