Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ooo [emoji6]Tak [emoji16]
Moj jeszcze też [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo [emoji6]Tak [emoji16]
Hej róża, zdaje się że masz synka z października bo kojarzę cię z wątkuWitajcie babki,
Chciałabym dołączyć jeśli można do szczęśliwego grona staraczek 2018/2019. Zaczęliśmy się starać z mężem o drugie dziecko w tym miesiącu. Na razie testy wychodzą mi negatywne ale ze względu na to, że mój cykl potrafi trwać nawet 56 dni nie tracę nadzieiMamy już 11 miesięcznego synka Tymona.
Asia![]()
Fajnie by było do Was szybciutko dołączyćTeraz trzymamy kciuki za resztę kobietek, jest kreseczkowa fala i masa ciążowych fluidkow!dziewczyny nic tylko brać!
![]()
tak dokładnieHej róża, zdaje się że masz synka z października bo kojarzę cię z wątku![]()
![]()
![]()
![]()
Nie denerwuj się. Pamietam jak ja codziennie przy siusianiu zaglądałam czy przypadkiem krew nie leci... ale nie ma co schizowac. Jest ciężko - ale nie stresuj KropeczkiA mnie z tego wszystkiego brzuch tak ciągnie jak na @... I tak się boję, że beta będzie niższa.![]()
Bardzo szybko, a to twój pierwszy cykl starań? Na kiedy masz termin @?tak dokładnieszybko zleciało
Jestem za! A nawet za!Fajnie by było do Was szybciutko dołączyć![]()
Witaj!Witajcie babki,
Chciałabym dołączyć jeśli można do szczęśliwego grona staraczek 2018/2019. Zaczęliśmy się starać z mężem o drugie dziecko w tym miesiącu. Na razie testy wychodzą mi negatywne ale ze względu na to, że mój cykl potrafi trwać nawet 56 dni nie tracę nadzieiMamy już 11 miesięcznego synka Tymona.
Asia![]()