Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ooo [emoji6]Tak [emoji16]
Moj jeszcze też [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo [emoji6]Tak [emoji16]
Hej róża, zdaje się że masz synka z października bo kojarzę cię z wątkuWitajcie babki,
Chciałabym dołączyć jeśli można do szczęśliwego grona staraczek 2018/2019. Zaczęliśmy się starać z mężem o drugie dziecko w tym miesiącu. Na razie testy wychodzą mi negatywne ale ze względu na to, że mój cykl potrafi trwać nawet 56 dni nie tracę nadziei Mamy już 11 miesięcznego synka Tymona.
Asia
Fajnie by było do Was szybciutko dołączyćTeraz trzymamy kciuki za resztę kobietek, jest kreseczkowa fala i masa ciążowych fluidkow! dziewczyny nic tylko brać!
tak dokładnie szybko zleciałoHej róża, zdaje się że masz synka z października bo kojarzę cię z wątku
Nie denerwuj się. Pamietam jak ja codziennie przy siusianiu zaglądałam czy przypadkiem krew nie leci... ale nie ma co schizowac. Jest ciężko - ale nie stresuj KropeczkiA mnie z tego wszystkiego brzuch tak ciągnie jak na @... I tak się boję, że beta będzie niższa.
Bardzo szybko, a to twój pierwszy cykl starań? Na kiedy masz termin @?tak dokładnie szybko zleciało
Jestem za! A nawet za!Fajnie by było do Was szybciutko dołączyć
Witaj! Zerknij na pierwszą stronę, prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz to Cię dopisze, wystarczy, że napiszesz mi dane.Witajcie babki,
Chciałabym dołączyć jeśli można do szczęśliwego grona staraczek 2018/2019. Zaczęliśmy się starać z mężem o drugie dziecko w tym miesiącu. Na razie testy wychodzą mi negatywne ale ze względu na to, że mój cykl potrafi trwać nawet 56 dni nie tracę nadziei Mamy już 11 miesięcznego synka Tymona.
Asia