reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Leżę bo sie nasprzatalam.. Ale martwie sie bo boli mnie jajnik prawie.. Mam takie klucia jak przy owulacji.. Mam nadzieje ze to nic zlego.

Witajcie babki,

Chciałabym dołączyć jeśli można do szczęśliwego grona staraczek 2018/2019. Zaczęliśmy się starać z mężem o drugie dziecko w tym miesiącu. Na razie testy wychodzą mi negatywne ale ze względu na to, że mój cykl potrafi trwać nawet 56 dni nie tracę nadziei :) Mamy już 11 miesięcznego synka Tymona.

Asia :)

Witajcie babki,

Chciałabym dołączyć jeśli można do szczęśliwego grona staraczek 2018/2019. Zaczęliśmy się starać z mężem o drugie dziecko w tym miesiącu. Na razie testy wychodzą mi negatywne ale ze względu na to, że mój cykl potrafi trwać nawet 56 dni nie tracę nadziei :) Mamy już 11 miesięcznego synka Tymona.

Hej róża, zdaje się że masz synka z października bo kojarzę cię z wątku :) :) :) :)

reklama
Witajcie babki,

Witaj! :) Zerknij na pierwszą stronę, prowadzimy tabelkę, jeśli chcesz to Cię dopisze, wystarczy, że napiszesz mi dane. :)

Do góry