1
174974
Gość
26 września Będzie to koniec 5tc a początek 6tc.Idealny przyrost. kiedy masz wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26 września Będzie to koniec 5tc a początek 6tc.Idealny przyrost. kiedy masz wizyte?
To będzie niewielka różnica między nami bo ja 1 czerwcaWychodzi na 29-30 maja.
A może mi się przesunie na czerwiec, kto wie.To będzie niewielka różnica między nami bo ja 1 czerwca
No u mnie w 6t0d był zarodek i pulsujące serduszko26 września Będzie to koniec 5tc a początek 6tc.
To mamy dzieci w podobnym wieku i same chłopakiNasz to cudo. Od urodzenia zasypia sam, płakał w swoim życiu może z 10 czy 20 razy ... tylko jest bardzo ciekawy świata i sporo broi już 8 zębów ma skubaniec. Jest tak bezproblemowy że troche boję się mieć drugie żeby nie było inne tylko ma plagiocefaglie ułożeniową, teraz juz ledwo widać ale dalej się martwie że tak mu zostanie
Mam nadzieję, że u mnie już też będzie widać, ale u każdej jest trochę inaczej więc mam nadzieję, że jak nie zobaczę serduszka to nie popadnę w panikę. Najważniejsze, by maleństwo było w macicy.No u mnie w 6t0d był zarodek i planujące serduszko
Witaj [emoji137]
A wiesz dlaczego masz tak nieregularne cykle ? [emoji848]