Tak, pierwszy cykl. Ze względu na cc musiałam poczekać rok z zajściem w drugą ciążę. Nie mam terminu @Bardzo szybko, a to twój pierwszy cykl starań? Na kiedy masz termin @?![]()
Migdalove już napisałam Ci wiadomość, chętnie dołącze do tabeki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, pierwszy cykl. Ze względu na cc musiałam poczekać rok z zajściem w drugą ciążę. Nie mam terminu @Bardzo szybko, a to twój pierwszy cykl starań? Na kiedy masz termin @?![]()
Staram się nie stresować.Nie denerwuj się. Pamietam jak ja codziennie przy siusianiu zaglądałam czy przypadkiem krew nie leci... ale nie ma co schizowac. Jest ciężko - ale nie stresuj Kropeczki![]()
W zasadzie tak, poprzedni miesiąc za późno zaczęłam i było po owulacji, a ten cykl wydaje się że zaskoczył bo na teście mam już blada kreseczkeTak, pierwszy cykl. Ze względu na cc musiałam poczekać rok z zajściem w drugą ciążę. Nie mam terminu @mój cykl jest bardzo nieregularny i trwa między 20-56 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 24.08. A Ty też dopiero zaczęłaś?
W zasadzie tak, poprzedni miesiąc za późno zaczęłam i było po owulacji, a ten cykl wydaje się że zaskoczył bo na teście mam już blada kreseczke![]()
Odstąpiłam Ci swoje miejsce w tabelce.Tak, pierwszy cykl. Ze względu na cc musiałam poczekać rok z zajściem w drugą ciążę. Nie mam terminu @mój cykl jest bardzo nieregularny i trwa między 20-56 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 24.08. A Ty też dopiero zaczęłaś?
Migdalove już napisałam Ci wiadomość, chętnie dołącze do tabeki![]()
Na betę nie będę szłaSUPER!Mi się wydaje, że w tym miesiącu też za późno zaczęliśmy... a na betę kiedy idziesz?
Mój też już miał kilka razy oko podbite, parę razy sobie palce przytrzasnal drzwiami itd.... Co rusz to coś. Chociaż ogólnie słodziak z niego, niegrzeczny i marudny ale słodziakAgatki a jak Twoje maleństwo? Mój dzisiaj wszedł na taki stopień przed balkonem i próbując zejść nabił sobie wielkiego guza na czole -.- Jak D wróci z pracy jedziemy na prześwietlenie.
Mój też już miał kilka razy oko podbite, parę razy sobie palce przytrzasnal drzwiami itd.... Co rusz to coś. Chociaż ogólnie słodziak z niego, niegrzeczny i marudny ale słodziak![]()