reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
[
Nie czekaj dluzej ! [emoji6] uwierz ze ja bardzo zaluje ze wcześniej nie zaczęliśmy, ten rok to taka glupia granica, przeciez wczesniej mozna sie zbadac i szybciej byc w ciazy [emoji6]Moze sie zmienić, wiem ze jak ma sie krotka fl to mozna brac chyba magnez + b6, bo to powinno pomoc i ją wydłużyćGratulacje [emoji7][emoji7]
Dlugo sie staraliscie ?

To był 4 cykl.

Ja miałam z kolei silne przeczucie na chłopaka [emoji846][emoji846] to powiedz swojemu panu, ze płeć maluszka zależy tylko i wyłącznie od faceta, od tego cY plemnik z chromosomem x lub y pierwszy dopadnie jajeczko [emoji16][emoji16] my babeczki mamy dwa xx na ostatniej parze chromosomu [emoji4]
Ja w sumie też mam przeczucie, że będą jajeczka [emoji23] Haha on wie jak to działa, ale no ma być córeczka tatusia [emoji23] Byłby w 7 niebie i pewnie już bym nie była oczkiem w głowie [emoji23][emoji23]

Pięknie widoczna juz ta kreska. Nawet mocno nie trzeba się wpatrywać. A ktory to dpo?
Bóle na owu miałam w zeszła sobotę, ledwo wytrzymać mogłam, test owu też był powiedzmy pozytywny, ale możliwe że owulacja była w niedzielę dopiero bo wtedy też test miał mega mocna kreske, stąd albo 10dpo albo co bardziej realne 9dpo. Wczoraj już test pokazał dość wyraźny cień

reklama
Do góry