nie no piekna rozowa kreska.Pochwalę się testem z dziś, chyba kreska lepiej widoczna Zobacz załącznik 899480
@Migdalove powodzenia! dasz rade
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no piekna rozowa kreska.Pochwalę się testem z dziś, chyba kreska lepiej widoczna Zobacz załącznik 899480
Nie czekaj dluzej ! [emoji6] uwierz ze ja bardzo zaluje ze wcześniej nie zaczęliśmy, ten rok to taka glupia granica, przeciez wczesniej mozna sie zbadac i szybciej byc w ciazy [emoji6]Moze sie zmienić, wiem ze jak ma sie krotka fl to mozna brac chyba magnez + b6, bo to powinno pomoc i ją wydłużyćGratulacje [emoji7][emoji7]
Dlugo sie staraliscie ?
Ja w sumie też mam przeczucie, że będą jajeczka [emoji23] Haha on wie jak to działa, ale no ma być córeczka tatusia [emoji23] Byłby w 7 niebie i pewnie już bym nie była oczkiem w głowie [emoji23][emoji23]Ja miałam z kolei silne przeczucie na chłopaka [emoji846][emoji846] to powiedz swojemu panu, ze płeć maluszka zależy tylko i wyłącznie od faceta, od tego cY plemnik z chromosomem x lub y pierwszy dopadnie jajeczko [emoji16][emoji16] my babeczki mamy dwa xx na ostatniej parze chromosomu [emoji4]
damy rade;p przetrwamy to. dzis twoje wyniki jutro moja wizyta caly czas moc wrazen.@Maliina muszę dać radę. [emoji23] Gorzej będzie z czekaniem na wyniki. [emoji23]
No to gratulacie ze tak szybko sie wam udalo [emoji7][
To był 4 cykl.
Bóle na owu miałam w zeszła sobotę, ledwo wytrzymać mogłam, test owu też był powiedzmy pozytywny, ale możliwe że owulacja była w niedzielę dopiero bo wtedy też test miał mega mocna kreske, stąd albo 10dpo albo co bardziej realne 9dpo. Wczoraj już test pokazał dość wyraźny cieńPięknie widoczna juz ta kreska. Nawet mocno nie trzeba się wpatrywać. A ktory to dpo?
Teraz trzymamy kciuki za resztę kobietek, jest kreseczkowa fala i masa ciążowych fluidkow! dziewczyny nic tylko brać!Ale szczęśliwy tydzień na wątku! [emoji813] Same dobre wieści.