reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja płeć dzieci dowiedziałam się na połówkowych. Jednego to nawet dowiedziałam się przypadkiem, że z córki wychodzi syn [emoji23] prędzej nie chcę nawet wiedzieć bo jak widać bardzo łatwo o pomyłkę.

reklama
Oojejku ale radość musiała być [emoji7] Tak bym chciała wiedzieć, jestem tak strasznie ciekawa [emoji7] Już mamy wybrane imiona. Dla dziewczynusi Maja, kocham to imię od małego, miałam kiedyś w dzieciństwie koleżanke o imieniu Maja taka malutka słodka blondyneczka [emoji7] I w sumie każde imię mi się z czymś złym kojarzy. A to jest wyjątkowe. A dla chłopczyka albo Filipek albo Kacperek. Wpadliśmy ostatnio na imię Kacper i takie słodkie [emoji7][emoji23]

U nas tez będzie Maja [emoji7] tylko to mojemu się podoba [emoji846]

U mojego też dobry sprzęt. Tylko na tym etapie ciąży narządu rozrodcze są do siebie bardzo podobne. Dlatego mój lekarz mimo że bardzo dobry, certyfikaty ma to jest bardzo ostrożny jeśli chodzi o płeć i mówi wtedy kiedy jest pewien a nie ze się mu wydaje.
Mój dokładnie tak samo. Tez ma certyfikat fmf i dobry sprzęt i na tym etapie ten wyrostek płciowy może mylić [emoji846] zależy pod jakim katem jest ułożony

wlasnie czytam Hipokratesie ceny badan i trafilam na takie info
Bezpłatne badania dla pacjentów LUX-MED, Medica Polska,
i Przychodni Lekarzy Rodzinnych zgodnie z zawartymi umowami.

jestem w lux-med ciekawe czy przysluguje mi cos czy to lux med musi mnie kierowac?

Mój tez na dziewczynkę od samego początku się nastawiał i wszystko wskazuje na to, ze będzie córeczka tatusia [emoji7]
Ale suuuper! [emoji7] Gratuluję! [emoji7] Haha zobaczymy jak u nas. Ja nie mam pojęcia na co się nastawić, mój mnie zabije jak będzie co innego między nóżkami [emoji23] Ale u nas sami chłopcy w rodzinie. Tzn w sumie u babci było więcej dziewczyn, mama i ciocia dwie kobietki, od taty strony więcej chyba kobietek. W sumie pół na pół tak patrząc [emoji23]

reklama
Mój dokładnie tak samo. Tez ma certyfikat fmf i dobry sprzęt i na tym etapie ten wyrostek płciowy może mylić [emoji846] zależy pod jakim katem jest ułożony
No wlasnie u mnie na prenatalnych stwierdzil po tym wyrostku (tez oczywiście lekarz z certyfikatem fmf),ale powiedzial,że na ten moment wygląda na chłopca, ale na 100% powie później ... po czym dodał "ale co do płci nie pomyliłem się od 2001 roku" ;D

Do góry