Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak! [emoji7]Maja bardzo ładne imię. Zawsze kojarzyło mi się z małą blondyneczką z loczkami. [emoji7]
Dziewczyny a na prenatalnych dowiedziałyście się wstępnie jaka płeć?
Ja po ciąży pozamacicznej dostałam tą szczepionkę bo z byłym miałam konflikt no i z mężem teraz też.Kobitki które mają konflikt serologiczny z mężem i poroniły, czy dostałyście "szczepionkę" przeciw temu konfliktowi?
Gratuluję! [emoji813]No moje kochane wczoraj odebrałam wynik zz beta i wyszło 105,90 czyli 4 tydzień!!! Nareszcie się udało. Teraz tylko się modlić żeby było wszystko wporzadku i cieszyć się tym stanem.
Widoczna! [emoji813] Gratuluję! [emoji813]Pochwalę się testem z dziś, chyba kreska lepiej widoczna Zobacz załącznik 899480
Pochwalę się testem z dziś, chyba kreska lepiej widoczna Zobacz załącznik 899480
Ale suuuper! [emoji7] Gratuluję! [emoji7] Haha zobaczymy jak u nas. Ja nie mam pojęcia na co się nastawić, mój mnie zabije jak będzie co innego między nóżkami [emoji23] Ale u nas sami chłopcy w rodzinie. Tzn w sumie u babci było więcej dziewczyn, mama i ciocia dwie kobietki, od taty strony więcej chyba kobietek. W sumie pół na pół tak patrząc [emoji23]