reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
A mnie z tego wszystkiego brzuch tak ciągnie jak na @... I tak się boję, że beta będzie niższa. :(

Nie stresuj się. Mnie w terminie @ tez tak bolał i ciągnął, ze miałam wrażenie, ze się zaczyna [emoji846] testy ciemnieją to nie może być niższa. Gosia, będzie dobrze. Musisz się teraz z tymi obawami nauczyć żyć bo teraz tak niestety będzie od wizyty do wizyty. A to czy dobrze się zarodek zagnieździł, a to czy już jest serduszko, potem prenatalne to już w ogóle stres, potem połówkowe a w międzyczasie tez ciagle zastanawianie się czy wszytsko jest ok bo u innych już się maluch rusza a u Ciebie jeszcze nie. Jak się zacznie ruszać to jak jest mniej aktywny lub go nie czuć to tez włącza się myślenie. A jak się pojawi plamienie jak u mnie 3 razy to już w ogóle panika. Ja do mojego gina pamietam jakos w 9 tc w niedziele rano o 8 smsowalam bo po wstaniu z łóżka miałam jakieś plamienie rano. Na szczęście zadzwonił od razu, uspokoił i pokierował co robić.

Będzie ładna beta[emoji846]zobaczysz

reklama
Nie stresuj się. Mnie w terminie @ tez tak bolał i ciągnął, ze miałam wrażenie, ze się zaczyna [emoji846] testy ciemnieją to nie może być niższa. Gosia, będzie dobrze. Musisz się teraz z tymi obawami nauczyć żyć bo teraz tak niestety będzie od wizyty do wizyty. A to czy dobrze się zarodek zagnieździł, a to czy już jest serduszko, potem prenatalne to już w ogóle stres, potem połówkowe a w międzyczasie tez ciagle zastanawianie się czy wszytsko jest ok bo u innych już się maluch rusza a u Ciebie jeszcze nie. Jak się zacznie ruszać to jak jest mniej aktywny lub go nie czuć to tez włącza się myślenie. A jak się pojawi plamienie jak u mnie 3 razy to już w ogóle panika. Ja do mojego gina pamietam jakos w 9 tc w niedziele rano o 8 smsowalam bo po wstaniu z łóżka miałam jakieś plamienie rano. Na szczęście zadzwonił od razu, uspokoił i pokierował co robić.

Będzie ładna beta[emoji846]zobaczysz
Oj to wszystko dobrze wiem, tylko na razie nie chce o tym myśleć. :D Ja już trochę ochłonęłam, zaraz kawkę sobie zrobię i będę starać się nie stresować. :D

W końcu na naszym końcu wsi robią ścieżkę rowerową/chodnik! Będziemy mogli spokojnie zacząć we troje chodzić na spacery wiosną. :)

A prolaktyna musi być koniecznie w 4dc? Czy w innym dniu cyklu też można zrobić? Jak nie to dopiero w następnym cyklu bedeogla zrobić te badania
W 21 dc najczęściej się robi, ponieważ jest wtedy najwyższy poziom hormonu, tak jak i progesteronu.

Załączniki

• 8553163B-7B2B-4CE1-8D99-CD2D5464542C.jpeg
    8553163B-7B2B-4CE1-8D99-CD2D5464542C.jpeg
    188 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry