flor87
Fanka BB :)
Ja bym chciala sie jakims cudem wyrobic do stycznia [emoji23]Fajnie by bylo [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chciala sie jakims cudem wyrobic do stycznia [emoji23]Fajnie by bylo [emoji14]
3mam za słowo [emoji6] [emoji12] mam nadzieję ze jestes jasnowidzem hahah[emoji12] [emoji23]Damy radę dziewczyny w październiku przyszłym roku to ja będziemy narzekać na kg po ciąży [emoji14]
Uda się, trzymam za Ciebie kciuki [emoji6]Ja bym chciala sie jakims cudem wyrobic do stycznia [emoji23]
Hehe nie no co ty !!! Szybciej )))))Ja mam nadzieję że do 40 stki się wyrobimy z m [emoji23] ciekawe który to będzie cykl starań [emoji23]
Dzieki wielkie bedziemy sie wspierac!!! No ja w zeszlym roku tez... juz sobie wyobrazalam jak mowie hehhe a tu dupa blada [emoji12] ale trzeba myslec pozytywnie obysmy wszystkie tego Sylwka mogły świętować Piccolo takie przedświąteczne życzenia hahahahUda się, trzymam za Ciebie kciuki [emoji6]
W sumie fajnie by bylo chocby na swieta wysikac || [emoji7][emoji7]
Jak ja w zeszłym roku bylam nastawiona ze dam tz prezent w postaci ||, nawet kilka dni mi sie @ spóźnił, o matko jak mi sie wtedy rece trzesly jak otwieram test a i tak dupa blada wyszla [emoji849]
Ja już policzyłam 12 miesięcy × 10 lat =120 cylki plus moje dotychczasowe 10 to będę pisać, laseczki witam w moim 130 cyklu starań [emoji23]Hehe nie no co ty !!! Szybciej )))))
O matko [emoji23] [emoji23] [emoji23] weź tak nawet nie myślJa już policzyłam 12 miesięcy × 10 lat =120 cylki plus moje dotychczasowe 10 to będę pisać, laseczki witam w moim 130 cyklu starań [emoji23]
Nie mysl tak [emoji6]Ja już policzyłam 12 miesięcy × 10 lat =120 cylki plus moje dotychczasowe 10 to będę pisać, laseczki witam w moim 130 cyklu starań [emoji23]