paulina1994
Fanka BB :)
A robiliście już jakieś badania ?Magiczna dziesiątka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiliście już jakieś badania ?Magiczna dziesiątka
Mi też 22 grudnia zabieg, 23 w domu, 24 wigilia najgorsze święta jakie dotychczas miałamMi się święta źle kojarzą z ciążą
A my trzymamy kciuki za twoją jutrzejszą betę [emoji9]Trzymam Was za słowo! <3 I mocno za to trzymam kciuki! :*
Podstawy tak. Hormonów nie. Lekarz mi mówił że każda zdrowa para do roku spłodzi potomka. A jeżeli się nie uda to już badania . Ja poczekam jeszcze do 13 cyklu i później lecę z badaniami.A robiliście już jakieś badania ?
Wypluj to natychmiast ! [emoji4] Chyba że będą już z nami fasolki to wtedy mogą sobie nawet w sen zimowy zapaść [emoji23]Albo pojda spać hehehe
A zrób sobie prolaktynę czy TSH może problem okaże się "błachy"Podstawy tak. Hormonów nie. Lekarz mi mówił że każda zdrowa para do roku spłodzi potomka. A jeżeli się nie uda to już badania . Ja poczekam jeszcze do 13 cyklu i później lecę z badaniami.
5 grudnia skierowanie do szpitala. Nawet Mikołajek z córką nie spędziłam . Wyszłam 19 grudnia i 24 znowu trafiłam z bólami bo okazało się że torbiela mam z metotreksatu ktory mi podali... Czekała mnie laparoskopia ale sie wchłonęło.Mi też 22 grudnia zabieg, 23 w domu, 24 wigilia najgorsze święta jakie dotychczas miałam
Masz racje po okresie pójdę do gina i powiem mu że chce na badania. Ale tarczycowe miałam ok.A zrób sobie prolaktynę czy TSH może problem okaże się "błachy"
Podoba mi się ta teoria [emoji16]No i jesteśmy umówione wszystkie na święta zafasolkowane [emoji14]