Kaamilaaa
Fanka BB :)
Obecnie 13 [emoji6]A który to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obecnie 13 [emoji6]A który to?
Kamila damy rade, musimy sie wyrobic do 20 cs [emoji23] [emoji12]Obecnie 13 [emoji6]
Życzę Wam wszystkim szybkiego ujrzenia ||.Kamila damy rade, musimy sie wyrobic do 20 cs [emoji23] [emoji12]
Patrzac na prognozy @ w moim kalendarzyku wychodzi ze mam jeszcze troche czasu, tak do 26cyklu starań [emoji6]Kamila damy rade, musimy sie wyrobic do 20 cs [emoji23] [emoji12]
Dlaczegp tak [emoji12] ?Patrzac na prognozy @ w moim kalendarzyku wychodzi ze mam jeszcze troche czasu, tak do 26cyklu starań [emoji6]
Bo jesli sie nie uda do października przyszlego roku to odpuszczamy, pisalam.juz tu dzis o tym [emoji6]Dlaczegp tak [emoji12] ?
A no tak ale mysle ze sie wczesniej wyrobimy [emoji12]Bo jesli sie nie uda do października przyszlego roku to odpuszczamy, pisalam.juz tu dzis o tym [emoji6]
Damy radę dziewczyny w październiku przyszłym roku to ja będziemy narzekać na kg po ciąży [emoji14]A no tak ale mysle ze sie wczesniej wyrobimy [emoji12]
Fajnie by bylo [emoji14]A no tak ale mysle ze sie wczesniej wyrobimy [emoji12]
Przykro mi. Do mnie też dziś przyszła @. To zaczynamy razem kolejny cykl. Oby był szczęśliwy.