No to praktycznie w tym samym czasie! Powodzenia zatem [emoji7]Ja mam mieć za 11 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to praktycznie w tym samym czasie! Powodzenia zatem [emoji7]Ja mam mieć za 11 dni
Ja mam miec @ za 7 dni [emoji57]Hej dziewczyny! Wielkie gratulacje dla wszystkich które z początkiem tego pięknego miesiąca (wrzesień - mój ulubiony) ujrzały dwie kreseczki! Ja póki co czekam, za 10 dni termin planowanej miesiączki i oby tym razem nie przyszła [emoji6]
Któraś z was tak jak ja będzie wkrótce testować?
Albo za kilka mscy! Brzmi lepiej [emoji2]Ja mam miec @ za 7 dni [emoji57]
Czytałam. Kochana ja tak samo mam i teraz z tą betą, liczę ile powinno być itp.@Migdalove czytałaś moje wczorajsze przeliczenia? haha zabawne co wtedy miałam w głowie
będzie dobrze ♥Czytałam. Kochana ja tak samo mam i teraz z tą betą, liczę ile powinno być itp.
Na razie nie dziękuję żeby nie zapeszyc [emoji14] chociaż pewnie i tak mnie małpa zaskoczy ale milobybylo jakby tak zaginęła ;PNo to praktycznie w tym samym czasie! Powodzenia zatem [emoji7]
Małpy to ja lubię w zoo... Niedawno miałam małe załamanie a dziś jakiś przypływ pozytywnej wiary mnie ogarnął, że w końcu musi się udać! Trzymam więc mocno kciuki[emoji4]Na razie nie dziękuję żeby nie zapeszyc [emoji14] chociaż pewnie i tak mnie małpa zaskoczy ale milobybylo jakby tak zaginęła ;P
Po tylu cyklach raczej w to nie wierzę [emoji6]Albo za kilka mscy! Brzmi lepiej [emoji2]
A który to?Po tylu cyklach raczej w to nie wierzę [emoji6]