Między 11 a 13 dcA kiedy owu miałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między 11 a 13 dcA kiedy owu miałaś ?
Zazdroszczę [emoji17] Ja po 2 tygodniach wymiotowania mówiłam, że nie dam rady już i że się wypisuje [emoji23]Biedactwa. W takich chwilach cieszę się, że moje obie ciąże przebiegły całkiem normalnie i bez rewolucji żołądkowych.
Ciekawe jak to będzie z tym u mnie, w razie czego chyba kupię jakieś torebki do auta.Zazdroszczę [emoji17] Ja po 2 tygodniach wymiotowania mówiłam, że nie dam rady już i że się wypisuje [emoji23]
Raczej by już coś pokazało, ale różnie to bywa czekaj cierpliwie do terminu @Między 11 a 13 dc
Ja wiem że nic z tego . No ale trudno. Następny cykl następne staraniaRaczej by już coś pokazało, ale różnie to bywa czekaj cierpliwie do terminu @
Owocnego urlopiku. Ja jutro lecę na betę zobaczyć przyrost, czyli innymi słowy ujrzałam ||.Hej dziewczynki
Ja tak na szybko bo korzystam z urlopu ile sie da.
Co u Was? Kto ujrzal upragnione 2 kreseczki?
U mnie sluz plodny sie zaczol i zaczniemy ostro dzialac. Licze ze Grecja na nas dobrze wplynie i sie uda
Sciskam i wysylam male widoczki u mnie obecnie.
Ale cudnie [emoji4] wypoczywaj [emoji4]Hej dziewczynki
Ja tak na szybko bo korzystam z urlopu ile sie da.
Co u Was? Kto ujrzal upragnione 2 kreseczki?
U mnie sluz plodny sie zaczol i zaczniemy ostro dzialac. Licze ze Grecja na nas dobrze wplynie i sie uda
Sciskam i wysylam male widoczki u mnie obecnie.
Jejku ale super Gratuluje Gosiu i ciesze sie bardzo bo juz wystarczajaco dlugo czekalas. Ile razy juz robilas bete? Jaki byl wynik 1?Owocnego urlopiku. Ja jutro lecę na betę zobaczyć przyrost, czyli innymi słowy ujrzałam ||.
Dopiero raz, wczoraj. Wynik 14.16Jejku ale super Gratuluje Gosiu i ciesze sie bardzo bo juz wystarczajaco dlugo czekalas. Ile razy juz robilas bete? Jaki byl wynik 1?