Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybkiego powrotu do zdrowia.Ja juz po wizycie - grypa.
Zdrówka kochanaJa juz po wizycie - grypa.
Ja to zostawilam ciuszki z sentymentu bo wtedy wiecej dzieci nie planowalam.dopiero zmienilismy zdanie w grudniu i bardzo bysmy chcieli miec 3 dzieciatko.Te ciuszki teraz wydaja sie takie maciupkie jak patrze na na mojego dziewieciolatka i prawie trzynastoletnia coreczke he he@irminka1231 ja mam odłożone wszystkie ciuszki małej w razie drugiej córki ale jak bedzie syn to mi nie beda w ogole potrzebne na pamiatke zostawilam pierwsze body malej dokupione na szybko jak sie okazalo ze 2500 ma tylko. Bodziaki rozmiar 50 taka cudowna pamiatka jak sie patrzy ile urosla
Dostalam wlasnie informacje ze dostalam sie do pracy czyli wszystko wskazuje na to ze starania od lipca 2019 staja sie coraz bardziej realne !!
Zdrówka kochana
Dziękuję dziewczyny [emoji8]Szybkiego powrotu do zdrowia.
Przepraszam mogłam przeoczyć. Ja już dobrze się czuje płci nie znam. A prenatalne robiłam tylko USG bo wszystko super wyszło z krwi pappa i wolnej jednostki beta nie robiłamNie widziałaś chyba mojej wcześniejszej wiadomosci.pytalam jak się czujesz i czy już wiesz jaka płeć i czy robiłaś genetyczne?
Wiem w pierwszej ciąży się faszerowałam i po porodzie też końskie dawki żelaza w kroplówkach a i tak skończyło się transfuzja. Pod koniec ciąży hemo 8.6 a po cc 6.6. więc skrajna anemia :/@KatiNails pamiętaj ze przy zelazie moga dopasc Cie zaparcia.. ja pilam po 3l wody i siemie lniane i sliwki itp itd bo masakra byla xP.. a jaki preparat dostalas?