reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@irminka1231 ja mam odłożone wszystkie ciuszki małej w razie drugiej córki :) ale jak bedzie syn to mi nie beda w ogole potrzebne na pamiatke zostawilam pierwsze body malej dokupione na szybko jak sie okazalo ze 2500 ma tylko. Bodziaki rozmiar 50 taka cudowna pamiatka jak sie patrzy ile urosla :)

Dostalam wlasnie informacje ze dostalam sie do pracy czyli wszystko wskazuje na to ze starania od lipca 2019 staja sie coraz bardziej realne !!

@irminka1231 ja mam odłożone wszystkie ciuszki małej w razie drugiej córki :) ale jak bedzie syn to mi nie beda w ogole potrzebne na pamiatke zostawilam pierwsze body malej dokupione na szybko jak sie okazalo ze 2500 ma tylko. Bodziaki rozmiar 50 taka cudowna pamiatka jak sie patrzy ile urosla :)

Dostalam wlasnie informacje ze dostalam sie do pracy czyli wszystko wskazuje na to ze starania od lipca 2019 staja sie coraz bardziej realne !!
Ja to zostawilam ciuszki z sentymentu bo wtedy wiecej dzieci nie planowalam.dopiero zmienilismy zdanie w grudniu i bardzo bysmy chcieli miec 3 dzieciatko.Te ciuszki teraz wydaja sie takie maciupkie jak patrze na na mojego dziewieciolatka i prawie trzynastoletnia coreczke he he

@Migdalove zdrówka ;)

Teraz taki głupi okres, że wszyscy chorzy. U mnie w pracy to chyba więcej chorych niż zdrowych. Ja na razie jakoś się trzymam, choć w zeszłym tygodniu jakieś przeziębienie zaczęło mnie brać, ale w sumie samo przeszło szybko.

Jeśli chodzi o zakupy dziecięce to ja jak dotychczas nigdy nic nie przeglądałam - chyba, że miałam kupić coś na prezent. Teraz dalej nie przeglądam, choć pewnie jak gdzieś się wybiorę na sklepy i coś trafię to kupię. Moje dwie przyjaciółki w ciąży i jedna znajoma, więc czy dla chłopca czy dla dziewczynki to właściciela znajdę ;) dwie termin porodu na koniec marca, jedna na maj ;)

Nie widziałaś chyba mojej wcześniejszej wiadomosci.pytalam jak się czujesz i czy już wiesz jaka płeć i czy robiłaś genetyczne?;)

c55f0dw4ay49a7ki.png
Przepraszam :( mogłam przeoczyć. Ja już dobrze się czuje :) płci nie znam. A prenatalne robiłam tylko USG bo wszystko super wyszło :) z krwi pappa i wolnej jednostki beta nie robiłam :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
@KatiNails pamiętaj ze przy zelazie moga dopasc Cie zaparcia.. ja pilam po 3l wody i siemie lniane i sliwki itp itd bo masakra byla xP.. a jaki preparat dostalas?
Wiem w pierwszej ciąży się faszerowałam i po porodzie też końskie dawki żelaza w kroplówkach a i tak skończyło się transfuzja. Pod koniec ciąży hemo 8.6 a po cc 6.6. więc skrajna anemia :/

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry