reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@irminka1231 ja mam odłożone wszystkie ciuszki małej w razie drugiej córki :) ale jak bedzie syn to mi nie beda w ogole potrzebne na pamiatke zostawilam pierwsze body malej dokupione na szybko jak sie okazalo ze 2500 ma tylko. Bodziaki rozmiar 50 taka cudowna pamiatka jak sie patrzy ile urosla :)

Dostalam wlasnie informacje ze dostalam sie do pracy czyli wszystko wskazuje na to ze starania od lipca 2019 staja sie coraz bardziej realne !!

@irminka1231 ja mam odłożone wszystkie ciuszki małej w razie drugiej córki :) ale jak bedzie syn to mi nie beda w ogole potrzebne na pamiatke zostawilam pierwsze body malej dokupione na szybko jak sie okazalo ze 2500 ma tylko. Bodziaki rozmiar 50 taka cudowna pamiatka jak sie patrzy ile urosla :)

Dostalam wlasnie informacje ze dostalam sie do pracy czyli wszystko wskazuje na to ze starania od lipca 2019 staja sie coraz bardziej realne !!
Ja to zostawilam ciuszki z sentymentu bo wtedy wiecej dzieci nie planowalam.dopiero zmienilismy zdanie w grudniu i bardzo bysmy chcieli miec 3 dzieciatko.Te ciuszki teraz wydaja sie takie maciupkie jak patrze na na mojego dziewieciolatka i prawie trzynastoletnia coreczke he he

@Migdalove zdrówka ;)

Teraz taki głupi okres, że wszyscy chorzy. U mnie w pracy to chyba więcej chorych niż zdrowych. Ja na razie jakoś się trzymam, choć w zeszłym tygodniu jakieś przeziębienie zaczęło mnie brać, ale w sumie samo przeszło szybko.

Jeśli chodzi o zakupy dziecięce to ja jak dotychczas nigdy nic nie przeglądałam - chyba, że miałam kupić coś na prezent. Teraz dalej nie przeglądam, choć pewnie jak gdzieś się wybiorę na sklepy i coś trafię to kupię. Moje dwie przyjaciółki w ciąży i jedna znajoma, więc czy dla chłopca czy dla dziewczynki to właściciela znajdę ;) dwie termin porodu na koniec marca, jedna na maj ;)

Nie widziałaś chyba mojej wcześniejszej wiadomosci.pytalam jak się czujesz i czy już wiesz jaka płeć i czy robiłaś genetyczne?;)

c55f0dw4ay49a7ki.png
Przepraszam :( mogłam przeoczyć. Ja już dobrze się czuje :) płci nie znam. A prenatalne robiłam tylko USG bo wszystko super wyszło :) z krwi pappa i wolnej jednostki beta nie robiłam :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
@KatiNails pamiętaj ze przy zelazie moga dopasc Cie zaparcia.. ja pilam po 3l wody i siemie lniane i sliwki itp itd bo masakra byla xP.. a jaki preparat dostalas?
Wiem w pierwszej ciąży się faszerowałam i po porodzie też końskie dawki żelaza w kroplówkach a i tak skończyło się transfuzja. Pod koniec ciąży hemo 8.6 a po cc 6.6. więc skrajna anemia :/

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry