Póki co jeszcze nie mam robota [emoji4]Dziękujęa myślałam że będzie przy użyciu robota tak czy siak skorzystam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki co jeszcze nie mam robota [emoji4]Dziękujęa myślałam że będzie przy użyciu robota tak czy siak skorzystam
Wysyłają na cały kraj. 69,00 zł za m2. Wysyłają też próbki. Chcesz namiary?
W piątek powinien być. Wiec się spóźnia juz pięknie 4 dzieńA termin@ kiedy ?
Dzięki . Jutro idę na krew i chciałam zbadać progesteron, ale i tak nic to nie da bo przecież jestem na duphastonie i głupia dopiero się kapnęłam. Zainwestuje pewnie w betę. Mnie jedynie rozbraja mój stan emocjonalny. Po za tym nic, jajnik czasami się odzywa i pełne podbrzusze, ale to norma przed @.Mi wykryly ciaze w styczniu przez 10 dni byly dwie mocne kreski.takie same.test ciazowy potwierdzil ale potem poronilam niestety ciaza biochemiczna.testy moga wykryc ale i dobrze moze to byc zaburzenie hormonalne.trzymam kciuki aby to u ciebie byla ciaza
Trzymam mocno kciukiW piątek powinien być. Wiec się spóźnia juz pięknie 4 dzień
Od czasu do czasu brzuch zaboli, śluzu nadal dużo, parcie na pęcherz, piersi bolą
Oprócz tego wszystko w najlepszym porządku
Dziękuję bardzo ;*Trzymam mocno kciuki
Jak będę w domu to Ci wyślę.Tak, to lepsza cena niż jak szukałam w okolicach Warszawy więc poproszę o namiar.