reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jaki przepis byś poleciła na obiad?;)

c55f0dw4ay49a7ki.png
Makaron ze szpinakiem? [emoji7] ostatnio mogłabym jeść to bez końca.
Do szpinaku dodaję fetę, śmietankę 30% i pokrojonego, podsmażonego kurczaka, a na koniec posypuję potartym grana padano

Gin wysłała mnie do endokrynologa bo mam troszku za duże tsh i ze wszystkich wyników wychodzi ze nie ma u mnie owulacji :( powiedziała pierwsze ze jak wyreguluje tarczyce i dalej się nie uda żebym przyszła ale zagadalam ja o Clostilbegyt i mi przepisala ale musiałam obiecać ze i tak pójdę do Endo

Żeby kupić? Bo jeśli kupić to nie, to zdjęcie z grafiki google. :) Taka inspiracja, bo będę sama wykonywać takie cudeńka. :)

Wiesz, ja posiadam królika i jestem w związku z tym na grupie miłośników królików i tam bardzo dużo osób szuka kogoś kto umiał by robić ładne domki dla królików czy budować całe zagrody, z paśnikami, zabawkami i innymi drewnianymi akcesoriami. Takie do pokoju, nie mówię o zagrodach do hodowli. Myślę, że gdybyście robili takie rzeczy to był by na nie popyt już na samej mojej grupie :) Jak chcesz to wyślę Ci na maila przykładowe zdjęcia o czym mówię bo tu jakoś nie umiem ich dodawać.

Kroję świeży szpinak (paczka 450g), na patelni rozgrzewam łyżkę masła razem z dwoma ząbkami czosnku przepuszczonego przez praskę. Wrzucam szpinak, po chwili kroję ser feta i wrzucam na patelnię, mieszam i rozdrabniam tak aby szybciej się rozpuściła. Dolewam ok 100-150 ml śmietanki 30% (zależy czy wolisz rzadki sos, czy bardziej gęsty [emoji4]). Na drugiej patelni smażę posiekaną pierś z kurczaka, a potem dodaję do sosu, i na koniec przed podaniem dodaję potarty ser grana padano lub parmezan i pieprz - wedle uznania [emoji4]. Ja uwielbiam grana padano więc na te proporcje dodaję 200g. I sos gotowy [emoji7] całość zajmuje mi niecałe 30 min

hej ja już po wizycie i z wynikami:) wiec tak progesteron z piątku 7dni po owu 21,72 a beta z dzisiaj 10dni po owu 2 ale nie trace nadzieji puki @ niema :) rownie dobrze może być zawczesnie zobaczymy w czwartek. Dziwia mnie tylko te obiawy w ostaci wstawania w nocy na siku i parcia na pechez wykluczony jest zapalenie pęcherza wiec co u licha?? no i zwiększony apetyt o 100%

reklama
Do góry