reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jaki przepis byś poleciła na obiad?;)

c55f0dw4ay49a7ki.png
Makaron ze szpinakiem? [emoji7] ostatnio mogłabym jeść to bez końca.
Do szpinaku dodaję fetę, śmietankę 30% i pokrojonego, podsmażonego kurczaka, a na koniec posypuję potartym grana padano

Gin wysłała mnie do endokrynologa bo mam troszku za duże tsh i ze wszystkich wyników wychodzi ze nie ma u mnie owulacji :( powiedziała pierwsze ze jak wyreguluje tarczyce i dalej się nie uda żebym przyszła ale zagadalam ja o Clostilbegyt i mi przepisala ale musiałam obiecać ze i tak pójdę do Endo

Żeby kupić? Bo jeśli kupić to nie, to zdjęcie z grafiki google. :) Taka inspiracja, bo będę sama wykonywać takie cudeńka. :)

Wiesz, ja posiadam królika i jestem w związku z tym na grupie miłośników królików i tam bardzo dużo osób szuka kogoś kto umiał by robić ładne domki dla królików czy budować całe zagrody, z paśnikami, zabawkami i innymi drewnianymi akcesoriami. Takie do pokoju, nie mówię o zagrodach do hodowli. Myślę, że gdybyście robili takie rzeczy to był by na nie popyt już na samej mojej grupie :) Jak chcesz to wyślę Ci na maila przykładowe zdjęcia o czym mówię bo tu jakoś nie umiem ich dodawać.

Kroję świeży szpinak (paczka 450g), na patelni rozgrzewam łyżkę masła razem z dwoma ząbkami czosnku przepuszczonego przez praskę. Wrzucam szpinak, po chwili kroję ser feta i wrzucam na patelnię, mieszam i rozdrabniam tak aby szybciej się rozpuściła. Dolewam ok 100-150 ml śmietanki 30% (zależy czy wolisz rzadki sos, czy bardziej gęsty [emoji4]). Na drugiej patelni smażę posiekaną pierś z kurczaka, a potem dodaję do sosu, i na koniec przed podaniem dodaję potarty ser grana padano lub parmezan i pieprz - wedle uznania [emoji4]. Ja uwielbiam grana padano więc na te proporcje dodaję 200g. I sos gotowy [emoji7] całość zajmuje mi niecałe 30 min

hej ja już po wizycie i z wynikami:) wiec tak progesteron z piątku 7dni po owu 21,72 a beta z dzisiaj 10dni po owu 2 ale nie trace nadzieji puki @ niema :) rownie dobrze może być zawczesnie zobaczymy w czwartek. Dziwia mnie tylko te obiawy w ostaci wstawania w nocy na siku i parcia na pechez wykluczony jest zapalenie pęcherza wiec co u licha?? no i zwiększony apetyt o 100%

reklama
Do góry