reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Padłam:D córcia moja poszla teraz do 4 klasy i maja pierwszy rok przyrode. Maja takiego chlopca w klasie ktory dobrze przejrzal ksiazke do przyrody i odnalazl w niej budowe narzadow damskich i meskich. wiec pociagnelam temat z czego skladaja sie te narzady... na meskiego siusiaka uslyszlam ze plemniczki a u kobiety macica, pochwa i zamiast jajnikow JAJOWCE :D

reklama
Ja ci powiem, że faceci chyba tak mają [emoji23] mój mąż niby chciał, a jak już byłam w ciąży to widziałam, że taki niepewny był wszystkiego [emoji14] niestety poroniłam, a teraz on chce, ale wiesz gdzieś z tyłu głowy chodzi mi jak to będzie itd ;) ale my też się boimy bynajmniej Ja, jak pomyślę te wszystkie badania, te USG ten stres w pierwszym trymestrze czy w ogóle się ciążą utrzyma itd...
Powiem ci, że ciąża to piękny okres, ale również jeden wielki stres niestety ;)
Ej ty już nic nie wymyślaj od listopada zaczynamy i koniec kropka [emoji23] ja powinnam mieć w sobotę okres, ale na bank się przesunie bo dopiero owu w sobotę miałam więc o tydzień się spóźni...

No chyba z nimi tak to już jest i ja rozumiem jego strach po to ważna decyzja i zmieni się wszystko, ja też się stresuje troszkę myśląc o tym czy uda nam się bez problemu zajść, czy potem z ciąża bedzie wszystko ok, czy nic sie nie stanie przy porodzie, czy poradzimy sobie jak maluch sie pojawi itd itp. Tak jak mówisz to bedzie nie latwy czas bo zawsze będą jakieś obawy ale jednocześnie to piękny jednocześnie :). Rozumiem ze on teraz się boi i bedzie mial obawe czy sobie poradzimy, ale czuje ze jak juz nam się uda, to zakocha się w maluchu po same uszy. Ważne że wiem ze w głębi serducha oboje tego chcemy.

Haha no przekaże mu że tu czekasz na mnie do listopada i ma nie kombinowac xD ;) ;)

U mnie @ przewidywana na piątek lub sobotę.

No chyba z nimi tak to już jest i ja rozumiem jego strach po to ważna decyzja i zmieni się wszystko, ja też się stresuje troszkę myśląc o tym czy uda nam się bez problemu zajść, czy potem z ciąża bedzie wszystko ok, czy nic sie nie stanie przy porodzie, czy poradzimy sobie jak maluch sie pojawi itd itp. Tak jak mówisz to bedzie nie latwy czas bo zawsze będą jakieś obawy ale jednocześnie to piękny jednocześnie :). Rozumiem ze on teraz się boi i bedzie mial obawe czy sobie poradzimy, ale czuje ze jak juz nam się uda, to zakocha się w maluchu po same uszy. Ważne że wiem ze w głębi serducha oboje tego chcemy.

Haha no przekaże mu że tu czekasz na mnie do listopada i ma nie kombinowac xD ;) ;)

U mnie @ przewidywana na piątek lub sobotę.
U mnie też była przewidziana na sobotę, ale chyba owu się przesunęła o jakieś 4-5 dni cholera :/ chociaż wtedy też myślałam, że była owulacja i już sama nie wiem naprawdę :/ pozostaje mi czekać, a w pon może zrobię test w razie "W" gdyby nie przyszła...

reklama
Do góry