reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@Jusiaczek1991 to ja Ci powiem, że moj ma lat 11 i mam od niego praktycznie wszystkie ubranka, pieluchy tetrowe, wszystko, wszystko i wanienkę, nosidłom nawet wózek. Potem po synu, była córa i zaledwie kilak ciuszków dokupiłam do lekarza, trochę na nowiecki dostałam. No i potem syn i też bazowałam nowieckowo. Jedynie co zakupiłam bo pożyczyliśmy spacerówkę i nie wróciła... Najmłodszy ma 4,5 roczku, wózka nie używamy i już stoi zapakowany, rozmontowany na kolejnego maluszka.
Tak, że twierdze, że jak się szanuje gadżety i osprzęt dzieciowy to przy każdym kolejnym dziecku lepiej i taniej.
O taki ze mnie świr.

@KatiNails u nas nigdy mój lekarz nie robił co wizytę USG. Co druga wizytę i tak w każdej ciąży.

reklama
Kati w pierwszej ciazy mialam usg robione 3 albo 4 razy, moja lekarka prowadzaca nie miala usg u siebie w gabinecie. Bedzie dobrze, niebawem pewnie ruchy zaczniesz czuc bo to juz nie pierwsza Twoja ciąża :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Już czuję :)

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Słuchajcie też tak macie że na myśl o ciąży przeglądacie rzeczy dla dzidzi :D Ja ostanio bardzo lubię oglądać takie rzeczy :D. Staram sie nie mieć parcia na ciążę nie myśleć o tym ale sama siebie łapie na tym :D
Mam tak od kilku dobrych lat, ale to też samo zamiłowanie do akcesoriów dziecięcych, bardzo bym chciała pracować w sklepie dziecięcym z wózkami itp. :) My to mamy tak już teoretycznie model wózka wybrany. [emoji23]

@KatiNails pamiętaj ze przy zelazie moga dopasc Cie zaparcia.. ja pilam po 3l wody i siemie lniane i sliwki itp itd bo masakra byla xP.. a jaki preparat dostalas?

Mam tak od kilku dobrych lat, ale to też samo zamiłowanie do akcesoriów dziecięcych, bardzo bym chciała pracować w sklepie dziecięcym z wózkami itp. :) My to mamy tak już teoretycznie model wózka wybrany. [emoji23]
ja za to mam świra i czytam wszelkie możliwe tematy i fora o objawach ciazy i szybkości zajścia :D wieeem... nie powinnam.. :)

reklama
Do góry