reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Gratulacje!!! Od godziby odświezalam forum co 10 minut czekajac na Twoją bete! :D rośnijcie :*
Ja też tak ciągle odświeżałam ale wyniki. No i powiem szczerze, że nie wierze. ;) Boje się jaki będzie przyrost. I tak sobie myślę, czy nie jest za niska ta beta, ale nie wiem kiedy była owulacja to nie panikuje. Byle do środy.

Bardzo Ci kibicuje, bo my byłyśmy w podobnej sytuacji i w podobnym czasie:( może mnie to uspokoi i da nadzieje, ze i u mnie będzie następnym razem dobrze [emoji173]️ (Mam nadzieje ze w ogóle będzie)
A który to już tydzień u Ciebie ? Kiedy masz wizytę u gina?
Dzięki Kochana, mega miło to czytac[emoji8] ja wierzę, że niedługo dołączysz do grona ciężarówek. U mnie już się zaczyna 8tc jutro idę na pierwszą wizytę, trochę się boję ale umiarkowanie.

reklama
Do góry