MasterKa
Fanka BB :)
Gratulacje![emoji173]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje![emoji173]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
mowilam ze formalnoscWitam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Moje gratulacje :*Aż się popłakałam!
GRATULACJE !!![emoji7] [emoji8]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Gratulacje!!! Od godziby odświezalam forum co 10 minut czekajac na Twoją bete! rośnijcie :*Aż się popłakałam!
Ja też tak ciągle odświeżałam ale wyniki. No i powiem szczerze, że nie wierze. Boje się jaki będzie przyrost. I tak sobie myślę, czy nie jest za niska ta beta, ale nie wiem kiedy była owulacja to nie panikuje. Byle do środy.Gratulacje!!! Od godziby odświezalam forum co 10 minut czekajac na Twoją bete! rośnijcie :*
Bardzo Ci kibicuje, bo my byłyśmy w podobnej sytuacji i w podobnym czasie może mnie to uspokoi i da nadzieje, ze i u mnie będzie następnym razem dobrze [emoji173]️ (Mam nadzieje ze w ogóle będzie)
Dzięki Kochana, mega miło to czytac[emoji8] ja wierzę, że niedługo dołączysz do grona ciężarówek. U mnie już się zaczyna 8tc jutro idę na pierwszą wizytę, trochę się boję ale umiarkowanie.A który to już tydzień u Ciebie ? Kiedy masz wizytę u gina?
Jezu tak sie ciesze i gratuluje! [emoji173][emoji173][emoji173]Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051
Witam się oficjalnie w 4 tygodniu ciąży!
Zobacz załącznik 899051