reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak w ogóle co do objawów to u mnie z dnia na dzień coraz bardziej senna, piersi się robią jakieś takie pełne i bolą, mam okropne gazy i czasem mnie tak ćmi jak na @. Chciałabym już zasnąć i szybciutko obudzić się rano. :D
jak wracalam z wakacji mialam tez gazy i bolał mnie brzuch.
ja tam iem ze tym razem u ciebie beta to formalnosc.

jak wracalam z wakacji mialam tez gazy i bolał mnie brzuch.
ja tam iem ze tym razem u ciebie beta to formalnosc.
Znaczy mnie w sumie nie boli brzuch tylko tak czasami czuję ciągnięcie, delikatny dyskomfort. O i brodawki mam takie czerwonawe i zrobiło się parę tzw. grudek montomerego. Mam nadzieję, że w końcu się udało. :)

Znaczy mnie w sumie nie boli brzuch tylko tak czasami czuję ciągnięcie, delikatny dyskomfort. O i brodawki mam takie czerwonawe i zrobiło się parę tzw. grudek montomerego. Mam nadzieję, że w końcu się udało. :)
nawet nie wiedzialam ze sie to tak nazywa i zauwazylam ze tez mam cos takiego.. mnie sutki baaardzo bola piersi tez ale sutki ciemne sa az chwilami jakby bordowe.

nawet nie wiedzialam ze sie to tak nazywa i zauwazylam ze tez mam cos takiego.. mnie sutki baaardzo bola piersi tez ale sutki ciemne sa az chwilami jakby bordowe.
U mnie sutki raczej bez zmian zawsze były takie bordowe. :p Za to mówię no jedynie brodawki delikatnie się zmieniły. O i nie wiem czy to można nazwać objawem ciąży ale mam to w sumie od kilku dni, taki prąd z boku kolana mi przechodzi, że aż do łez doprowadza. Bardzo dziwne uczucie, jakby to było od nerwu, sama nie wiem. Łapie znienacka, przez to dzisiaj w nocy prawie w ogóle nie spałam...

@IrenaX wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Życzę Ci tego abyś ujrzała jak najszybciej 2 kreseczki i żeby cała ciąża przebiegała bez problemów:tak:

@Migdalove nawet nie wiesz jak zaciskam kciuki ✊✊✊
Dziekuje Kochana❤️ Ojejku jaka byłabym szczesliwa ❤️ Wczoraj mieliśmy w koncu serduszkowy wieczor ❤️ Hi hi ale musimy poprawić bo czuje, ze mogę mieć owu w tygodniu a mojego już nie będzie :(

Ale tak się ciesze, bo dostałam moja wymarzona frezareczke do paznokci od mojego Pana ❤️❤️:-D

reklama
Do góry