reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak w ogóle co do objawów to u mnie z dnia na dzień coraz bardziej senna, piersi się robią jakieś takie pełne i bolą, mam okropne gazy i czasem mnie tak ćmi jak na @. Chciałabym już zasnąć i szybciutko obudzić się rano. :D
jak wracalam z wakacji mialam tez gazy i bolał mnie brzuch.
ja tam iem ze tym razem u ciebie beta to formalnosc.

jak wracalam z wakacji mialam tez gazy i bolał mnie brzuch.
ja tam iem ze tym razem u ciebie beta to formalnosc.
Znaczy mnie w sumie nie boli brzuch tylko tak czasami czuję ciągnięcie, delikatny dyskomfort. O i brodawki mam takie czerwonawe i zrobiło się parę tzw. grudek montomerego. Mam nadzieję, że w końcu się udało. :)

Znaczy mnie w sumie nie boli brzuch tylko tak czasami czuję ciągnięcie, delikatny dyskomfort. O i brodawki mam takie czerwonawe i zrobiło się parę tzw. grudek montomerego. Mam nadzieję, że w końcu się udało. :)
nawet nie wiedzialam ze sie to tak nazywa i zauwazylam ze tez mam cos takiego.. mnie sutki baaardzo bola piersi tez ale sutki ciemne sa az chwilami jakby bordowe.

nawet nie wiedzialam ze sie to tak nazywa i zauwazylam ze tez mam cos takiego.. mnie sutki baaardzo bola piersi tez ale sutki ciemne sa az chwilami jakby bordowe.
U mnie sutki raczej bez zmian zawsze były takie bordowe. :p Za to mówię no jedynie brodawki delikatnie się zmieniły. O i nie wiem czy to można nazwać objawem ciąży ale mam to w sumie od kilku dni, taki prąd z boku kolana mi przechodzi, że aż do łez doprowadza. Bardzo dziwne uczucie, jakby to było od nerwu, sama nie wiem. Łapie znienacka, przez to dzisiaj w nocy prawie w ogóle nie spałam...

@IrenaX wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Życzę Ci tego abyś ujrzała jak najszybciej 2 kreseczki i żeby cała ciąża przebiegała bez problemów:tak:

@Migdalove nawet nie wiesz jak zaciskam kciuki ✊✊✊
Dziekuje Kochana❤️ Ojejku jaka byłabym szczesliwa ❤️ Wczoraj mieliśmy w koncu serduszkowy wieczor ❤️ Hi hi ale musimy poprawić bo czuje, ze mogę mieć owu w tygodniu a mojego już nie będzie :(

Ale tak się ciesze, bo dostałam moja wymarzona frezareczke do paznokci od mojego Pana ❤️❤️:-D

reklama
Do góry