reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@IrenaX Wszystkiego najlepszego! Słodkości i miłości! Spełnienia marzeń niech już spelni się twoje NAJWIĘKSZE marzenie ❤
@Migdalove gratuluję i trzymam bardzo mocno kciuki za grube krechy i jutrzejszą betę ✊
@martoosia04 czuje że ci się udało tym razem. Mocno trzymam kciuki za Ciebie! :)

Miłej niedzieli kochane. Ja jeszcze w łóżku zalegam z kawusia. A później jak się rozpogodzi trochę może jakaś wycieczka z rodzinką. A wy jaki w plany? Buziaki.

reklama
Cześć dziewczyny.
Miłej niedzieli.

@Migdalove trzymam kciuki za teścior.

U mnie temp. 37,03 - wczoraj wieczorem badałam szyjkę, to wysoko i zamknięta. [emoji177][emoji177][emoji177]

Ja w ostatnim cyklu też zaczęłam badać szyjkę. Nie byłam w stanie ocenić jej wysokości ani otwarcia ale w 19dc z dnia na dzień zmieniła się z twardej w miękką. Dało mi to ogromną nadzieję i słusznie: 3 dni później pozytyw. :)
Choć w internetach piszą, że może być twarda i do terminu @ a czasem mięknie dopiero 2 tygodnie po terminie.

Tutaj! Z innej firmy! [emoji23] Już telefonem bez problemu mogę złapać kreskę!
IMG_20180916_104309.jpg

Załączniki

• IMG_20180916_104309.jpg
    IMG_20180916_104309.jpg
    92,4 KB · Wyświetleń: 305
Zobacz załącznik 898578
No bez żadnego ale jesst mega wczesna ciaza i rozowa delikatna kreska. Zobaczysz za kilka dni jaka będzie intensywna jesli zdecydujesz sie jeszcze test robic%:)
Ale i tak gratulacje posypia sie ode mnie dopiero jak napiszesz o zarodeczku i serduszku:)

Jak wyschnie bedzie jeszcze lepiej widac. Wrzuc wtedy zestawienie wszystkich testow:)

Zobacz załącznik 898578
O Boże [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] o ja [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]. Gosia cieszę się jakbym własną drugą kreskę zobaczyła [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Teraz rośnijcie zdrowo [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
O ja [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jak cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]

O Boże [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] o ja [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]. Gosia cieszę się jakbym własną drugą kreskę zobaczyła [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Teraz rośnijcie zdrowo [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
O ja [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jak cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]
O jaaaa jak emotkowo:) oczoplasu dostalam. Hahahha

No bez żadnego ale jesst mega wczesna ciaza i rozowa delikatna kreska. Zobaczysz za kilka dni jaka będzie intensywna jesli zdecydujesz sie jeszcze test robic%:)
Ale i tak gratulacje posypia sie ode mnie dopiero jak napiszesz o zarodeczku i serduszku:)

Jak wyschnie bedzie jeszcze lepiej widac. Wrzuc wtedy zestawienie wszystkich testow:)
Jak tylko ogarnę kawę to wrzucę. Choć ten wczorajszy jakiś taki podrapany bo go wrzuciłam do saszetki z lekami. Ale zdjęcia mam jak coś to coś zestawie [emoji23]

reklama
Do góry