Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama bierze wolne, bo jak mała taka chora to nie zostanie z nianią sama, byłoby ciężko. Więc jak poszłabym do pracy byłaby mama malutkiej.@leeleeth, całkiem możliwe. Książka ma to do siebie, że się nie aktualizuje no niestety jak internety a już trochę lat ma ponad 13, służyła i służy mi dobrze dalej.. W zasadzie to o te składniki chodzi bardziej na co wpływają.
U nas tez królują planszówki, układanki, kamień papier nożyce, krzesełka, scrabble i inne...ostatnio szalejemy z państwa miasta i jakie zwierze mam na myśli. Naprawdę super sprawa, szkoda tylko, że na najmłodszego jeszcze na niektóre gry musimy poczekać.
A ja trzymam kartę ciąży w rękach ostatnią o wzdycham...to były czasy tęskno, tęskno. Z miesiaczki termin miałam na 26.8 z USG na 28.8 a urodził się 27.8.
@kitty89 Gratulacje!
@Migdalove, zdrówka..a co mama dziewczynki na to? Ma z kim dziecko zostawić?