reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Kitty gratulacje!
U mnie 25 dc, cycki bola. I jajnik prawy, ale tak strasznie. Czuje ze zaraz przyjdzie franca.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@leeleeth, całkiem możliwe. Książka ma to do siebie, że się nie aktualizuje no niestety jak internety ;) a już trochę lat ma ponad 13, służyła i służy mi dobrze dalej.. W zasadzie to o te składniki chodzi bardziej na co wpływają.
U nas tez królują planszówki, układanki, kamień papier nożyce, krzesełka, scrabble i inne...ostatnio szalejemy z państwa miasta i jakie zwierze mam na myśli. Naprawdę super sprawa, szkoda tylko, że na najmłodszego jeszcze na niektóre gry musimy poczekać.

A ja trzymam kartę ciąży w rękach ostatnią o wzdycham...to były czasy :):):) tęskno, tęskno. Z miesiaczki termin miałam na 26.8 z USG na 28.8 a urodził się 27.8.

@kitty89 Gratulacje!

@Migdalove, zdrówka..a co mama dziewczynki na to? Ma z kim dziecko zostawić?

Ostatnia edycja:
A udało sie tak, ale to jeden raz hehe.

A co u Ciebie, chłopaki zdrowe? Mąż jak?

U nas zdrowo, chociaż smarkanie się u najmłodszego zaczyna znów ale mam nadzieję, bo kupiłam taką wodę boromową i innymi suplementami do noska, i sikam 4 raz dziennie od 3 dni więc liczę na łatwe przjście i nie rozwinięcie się choroby. Wogóle uzupełniłam apteczkę, podstawowe składniki. 130 zł poszło ...

@leeleeth, całkiem możliwe. Książka ma to do siebie, że się nie aktualizuje no niestety jak internety ;) a już trochę lat ma ponad 13, służyła i służy mi dobrze dalej.. W zasadzie to o te składniki chodzi bardziej na co wpływają.
U nas tez królują planszówki, układanki, kamień papier nożyce, krzesełka, scrabble i inne...ostatnio szalejemy z państwa miasta i jakie zwierze mam na myśli. Naprawdę super sprawa, szkoda tylko, że na najmłodszego jeszcze na niektóre gry musimy poczekać.

A ja trzymam kartę ciąży w rękach ostatnią o wzdycham...to były czasy :):):) tęskno, tęskno. Z miesiaczki termin miałam na 26.8 z USG na 28.8 a urodził się 27.8.

@kitty89 Gratulacje!

@Migdalove, zdrówka..a co mama dziewczynki na to? Ma z kim dziecko zostawić?
Sama bierze wolne, bo jak mała taka chora to nie zostanie z nianią sama, byłoby ciężko. Więc jak poszłabym do pracy byłaby mama malutkiej. :)

u mnie 29 dc cykle mam 32 dniowe. Piersi tkliwe jak przed okresem podbrzusze boli ciągątki na słodkie tylko coś spać nie mogę w nocy. Oby @ nie przyszedł ale wszystko wskazuje że idzie :(

Ja właśnie czekam w kolejce do ginekologa. Mam nadzieję że nie Bedzie bardzo spóźniony

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

reklama
Do góry