reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
To tak samo jak u nas było. Dzieci wymieszane wiekowo. Jedna grupa. Max 13 dzieci. Jedna ciocia. W domu z ogrodem. Mały był zachwycony tym żłobkiem :) ja zresztą też :)
Teraz chodzi do przedszkola publicznego, nie narzekam, ale i częściej choruje - dużo cieplej niż w żłobku, a Aleks w okresie grzewczym nie może mieć za gorąco bo ma problem z roztoczami. No i większe skupisko Dzieci.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Tych chorob sie najbardziej boje ale jakos trzeba przetrwac ;-)
W zlobkach i przedszkolach pewnie dosyc cieplo jest a u nas w mieszkaniu zawsze kolo 20/21 stopni staramy sie utrzymac. Ja sama nie lubie jak jest cieplej.
Corka tez. Rozkopuje sie zawsze w nocy wiec cienkim kocykiem ją przykrywam i tesciowa mi zawsze głowe suszy ze jej na pewno zimno -.- ;p

W zlobkach i przedszkolach pewnie dosyc cieplo jest a u nas w mieszkaniu zawsze kolo 20/21 stopni staramy sie utrzymac. Ja sama nie lubie jak jest cieplej.
Corka tez. Rozkopuje sie zawsze w nocy wiec cienkim kocykiem ją przykrywam i tesciowa mi zawsze głowe suszy ze jej na pewno zimno -.- ;p
Mój syn od zawsze śpi całkowicie rozkopany. Kiedyś go jeszcze usilnie przykrywalam ale po 10 min kocyk był pod nim więc teraz nawet nie próbuje [emoji14]

U nas w żłobku było chłodniej. Rano w zimie dzieci jeszcze w dodatkowych bluzeczkach. Potem się cieplej robiło. A to sobie właśnie bardzo chwaliłam

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Gratulacje! :) Który cykl starań?

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
7 cykl staran plus w styczniu poronienie w 6 tyg, więc przez najbliższe dwa tyg podchodzę do wszystkiego z rezerwą. Wybiorę się na dniach na betę żeby sprawdzić przyrost. W ogóle dzisiaj zaczynam urlop więc półtora tyg siedzę w domu :)

7 cykl staran plus w styczniu poronienie w 6 tyg, więc przez najbliższe dwa tyg podchodzę do wszystkiego z rezerwą. Wybiorę się na dniach na betę żeby sprawdzić przyrost. W ogóle dzisiaj zaczynam urlop więc półtora tyg siedzę w domu :)
Przykro mi.. też przez to przyszłam,więc rozumiem. Trzymam kciuki za spokojna ciążę, tym razem będzie dobrze!

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry