reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Słuchajcie też tak macie że na myśl o ciąży przeglądacie rzeczy dla dzidzi :D Ja ostanio bardzo lubię oglądać takie rzeczy :D. Staram sie nie mieć parcia na ciążę nie myśleć o tym ale sama siebie łapie na tym :D

reklama
@Jusiaczek1991 no pewnie, szczególnie kiedy muszę coś wziąść ze schowków i wiem gdzie te ciuszki są w pudłach poukładane, wózki, nosidła, niedrapki, małe skarpeteczki, pajace, śpioszeczki... i inne cuda wianki. Oj taaak :-D

Witam się z rana!

Obudziłam się dodatkowo z gorączką i bólami dosłownie wszystkiego. :( Kaszel męczy, wymiotować mi się chce... No i musiałam zostać w domu, bo w takim stanie do dzieci nie pójdę..
Współczuję bardzo. Wnioskuję że zaczęłaś gdzieś prace? Gdzie pracujesz obecnie?

c55f0dw4ay49a7ki.png

Hej hej[emoji16][emoji16][emoji16]od dziś l4 więc więcej czasu na relaks i forum:) U nas OK chociaż okazało się że mam krwiaka więc staram się wrzucić na większy luz. Suwak trochę się zatrzymał ze względu na wcześniejszą owulację jestem w 12 tygodniu ponad. Jestem po genetycznym to co udało mi się sprawdzić jest OK. Nie udało mi się zobaczyć kości nosowej Ale nie dlatego że jej nie ma tylko w ogóle nie potrafię się dostać do tego odcinka twierdził że jest kiepskie ułożenie. Ogólnie ta poradnia gdzie poszłam to była lekka porażka kiepski sprzęt jak na USG genetyczne a lekarz mało konkretny milczący przez co stresowałam się i ja. Kati Nails Jak się czujesz Wiadomo już czy Chłopiec czy dziewczynka robiłaś genetyczne? Też chętnie poczytam jakieś ciekawe przepisy na tego robota. Mam go jakiś czas Ale przyznam się że mało na nim gotuje. Obiecałam sobie że jak będę miała więcej czasu to będę go używała częściej.

c55f0dw4ay49a7ki.png

Objawy miesiączkowe i ciążowe są naprawdę bardzo zbliżone. U mnie wykres i przeczucie jedynie na początku dawały cokolwiek sądzić. No i obwódki brodawek i brak @. Reszta jak przed @.

@KatiNails powodzenia na wizycie, daj znać.
No ja dziś niepocieszona. Pierwszy raz spotykam się z tym że na wizycie bez USG :( także oprócz kontroli badań nic nie wiem. Jedynie to że mi hemo spadła i mam żelazo łykać. Kolejna wizyta 26 marca. Wtedy będzie USG

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
No ja dziś niepocieszona. Pierwszy raz spotykam się z tym że na wizycie bez USG :( także oprócz kontroli badań nic nie wiem. Jedynie to że mi hemo spadła i mam żelazo łykać. Kolejna wizyta 26 marca. Wtedy będzie USG

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Kati w pierwszej ciazy mialam usg robione 3 albo 4 razy, moja lekarka prowadzaca nie miala usg u siebie w gabinecie. Bedzie dobrze, niebawem pewnie ruchy zaczniesz czuc bo to juz nie pierwsza Twoja ciąża :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry